Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Kliko stickers

Kliko stickers
Kliko stickers Kliko stickers Kliko stickers Kliko stickers

Kliko stickers

  • Uw eigen kliko sticker op maat gemaakt
  • Geschikt voor langdurig buitengebruik
  • UV bestand en watervast
  • Haarscherpe full color bedrukking

Kwaliteit
gegarandeerd

30.000+ tevreden
klanten

100% tevredenheids-
garantie

Supersnel
geleverd

Productie in
eigen huis

;
Direct bestellen

Offerte aanvragen

  • Ontvang een vrijblijvende offerte op maat
  • Ideaal voor zakelijke klanten
  • Wij denken mee door gratis advies
Offerte aanvragen
;

Kliko stickers

Maak van uw eigen saaie kliko een waar kunstobject met de kliko sticker. En naast het opleukende aspect zorgt u er ook voor dat niemand van uw buurtbewoners met uw kliko aan de haal gaat. Laat uw eigen kliko stickers bij ons drukken! Bij Stickerwinkel.com kunt u uw eigen kliko sticker ontwerpen en gemakkelijk bestellen via onze ontwerpmodule. Ook is het mogelijk een reeds gemaakt bestand te uploaden en deze te laten uitvoeren.

Onze kliko stickers zijn van uitstekende buitenkwaliteit en zijn UV bestand doordat deze met solvent inkten gedrukt worden. Daarnaast zijn de stickers volledig watervast. Uw kliko kan met sticker dus prima in weer en wind buiten staan. Ook kunnen wij uw kliko sticker voorzien van een beschermende lamineerlaag, de bedrukking is dan volledig slijt- én krasvast.


Toepassing van de kliko sticker

Het is aan te raden uw kliko sticker nat te plakken op de kliko gezien het grote formaat. Zo kunt u de sticker nog herpositioneren mocht dat nodig zijn. Nadat uw kliko sticker op de juiste plek zit, kunt u met een rakel of trekker het water onder de stickers uithalen. Mocht er desondanks toch nog een luchtbel in zitten, dan kunt u deze eenvoudig met een naald doorprikken.

Kies voor de kliko stickers van Stickerwinkel.com

Bent u voor uw kliko sticker op zoek naar een professionele partij waar u van op aan kunt? Dan bent u bij Stickerwinkel.com aan het juiste adres. Wij zijn niet voor niets al meer dan 12 jaar de stickerspecialist. Ons allergrootste voordeel? Het bieden van de meest concurrerende prijzen. Daarnaast hebben we betrouwbaarheid, persoonlijkheid en service hoog in het vaandel staan.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van kliko stickers? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.