Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Kliko stickers

Kliko stickers
Kliko stickers Kliko stickers Kliko stickers Kliko stickers

Kliko stickers

  • Je eigen afbeelding als kliko sticker gemaakt
  • Geef eenvoudig de maten op via de offerteaanvraag
  • Geschikt voor langdurig buitengebruik
  • Haarscherpe full color bedrukking

Kwaliteit
gegarandeerd

30.000+ tevreden
klanten

100% tevredenheids-
garantie

Supersnel
geleverd

Productie in
eigen huis

;
Direct bestellen

Offerte aanvragen

  • Ontvang een vrijblijvende offerte op maat
  • Ideaal voor zakelijke klanten
  • Wij denken mee door gratis advies
Offerte aanvragen
;

Kliko stickers

Maak van je eigen saaie kliko een waar kunstobject met de kliko sticker. En naast het opleukende aspect zorg je er ook voor dat niemand van je buurtbewoners er met jouw kliko aan de haal gaat. Laat je eigen kliko stickers bij ons drukken! Bij Stickerwinkel.com kan je je eigen kliko sticker op maat laten maken. 

Hoe werk het? Meet eerst de maat op van jouw eigen kliko. Deze maten, en het gewenste bestand kan je opgeven in de offerteaanvraag. Vervolgens maken we graag een vrijblijvende offerte voor je. Wanneer je de prijs goed vind, maken we graag nog een voorbeeld en kunnen dan aan de slag om jouw eigen kliko sticker te drukken!

Onze kliko stickers zijn van uitstekende buitenkwaliteit en zijn UV bestand doordat deze met solvent inkten gedrukt worden. Daarnaast zijn de stickers volledig watervast. Jouw kliko kan met sticker dus prima in weer en wind buiten staan. Ook kunnen wij je kliko sticker voorzien van een beschermende lamineerlaag, de bedrukking is dan volledig slijt- én krasvast.


Tips voor het meten van jouw eigen kliko sticker

Omdat er heel veel verschillende kliko’s zijn, hebben wij helaas geen standaard formaten hiervoor. We willen je daarom vragen het exacte formaat van de gewenste sticker aan ons door te geven. Liever middels een schets? Dat mag ook! We raden je aan de kliko op te meten bij de gedeeltes waar de sticker geplakt zal gaan worden, zonder obstakels. Heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact op met een van onze verkoopmedewerkers. Wij helpen je graag verder!

Kies voor de kliko stickers van Stickerwinkel.com

Bent je voor jouw kliko sticker op zoek naar een professionele partij waar je van op aan kunt? Dan bent u bij Stickerwinkel.com aan het juiste adres. Wij zijn niet voor niets al meer dan 12 jaar de stickerspecialist. Ons allergrootste voordeel? Het bieden van de meest concurrerende prijzen. Daarnaast hebben we betrouwbaarheid, persoonlijkheid en service hoog in het vaandel staan.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van kliko stickers? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.