Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Sticker toepassingen

Buiten stickers

Op zoek naar stickers voor buitengebruik? Wij van Stickerwinkel.com produceren buiten stickers die blijven plakken! Onze buiten stickers zijn van duurzaam vinyl en zijn hierdoor volledig watervast. Doordat wij uw buiten sticker met solvent inkten drukken, zijn deze volledig UV bestand en verkleuren niet wanneer deze langdurig in de zon staan. Uw uiting of boodschap is daarom buiten minimaal drie jaar zichtbaar, wanneer u kiest voor onze buiten stickers.

Meer info   Vraag direct een offerte aan

Kleding stickers

Wanneer u uw eigen logo of afbeelding tijdelijk op kleding wilt toepassen hebben we bij Stickerwinkel.com de perfecte oplossing: kleding stickers. Onze kleding stickers kunnen we namelijk haarfijn drukken op ons speciale fototex materiaal. Dit materiaal is speciaal gemaakt om met de kleding mee te bewegen en goed te blijven plakken gedurende de dag. Meer weten over de mogelijkheden van onze kleding stickers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer info   Vraag direct een offerte aan

Kliko stickers

Maak van je eigen saaie kliko een waar kunstobject met de kliko sticker. En naast het opleukende aspect zorg je er ook voor dat niemand van je buurtbewoners er met jouw kliko aan de haal gaat. Laat je eigen kliko stickers bij ons drukken! Bij Stickerwinkel.com kan je je eigen kliko sticker op maat laten maken. 

Meer info   Vraag direct een offerte aan

Laptop stickers

Wilt u uw laptop ook met een sticker verfraaien? En bent u hiervoor op zoek naar stickers met een eigen logo of ontwerp? Bij Stickerwinkel.com kunt u op maat gemaakte laptop stickers laten maken. U kunt uw eigen bestand naar ons toesturen of zelf een laptop sticker ontwerpen via onze handige ontwerpmodule. Zo kunt u uw laptop voorzien van een persoonlijke touch die uw laptop ook nog eens beschermt tegen krassen.

Meer info   Vraag direct een offerte aan

Reclame stickers

Wilt u reclame maken met stickers? Stickerwinkel.com biedt u verschillende oplossingen op het gebied van reclamestickers. Zo kunnen we bijvoorbeeld reclamestickers maken voor buitengebruik, waardoor uw reclameboodschap goed opvalt voor voorbijgangers. Ook is het mogelijk erg voordelig een grotere afname te produceren om bijvoorbeeld uit te delen op een evenement, in de vorm van promotionele reclamestickers.

Meer info   Vraag direct een offerte aan

Doopsuikerstickers

Doopsuikerstickers zijn de ideale manier om uw geboortekaartjes en geboortebedankjes te personaliseren. En een mooie sluitzegel maakt uw geboortekaartje pas echt af. Bij Stickerwinkel.com kunt u uw eigen ontwerp aanleveren voor deze stickers zodat deze volledig in uw stijl en smaak gemaakt kan worden.

Meer info   Vraag direct een offerte aan