Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Ronde stickers

Ronde stickers
Ronde stickers Ronde stickers Ronde stickers Ronde stickers

Ronde stickers

  • Ronde Stickers Los Geleverd of op Handige Vellen
  • In Groot of Klein formaat
  • Wij Produceren Zelf, in Eigen Huis! 
  • Laat uw Eigen Ontwerp Drukke

Kwaliteit
gegarandeerd

30.000+ tevreden
klanten

100% tevredenheids-
garantie

Supersnel
geleverd

Productie in
eigen huis

;
Direct bestellen

Direct bestellen

  • Maak zelf je keuzes
  • Bekijk direct wat het kost
  • Simpel en snel besteld
Bereken uw prijs
Direct bestellen

Offerte aanvragen

  • Ontvang een vrijblijvende offerte op maat
  • Ideaal voor zakelijke klanten
  • Wij denken mee door gratis advies
Offerte aanvragen
;

Ronde stickers

Op zoek naar ronde stickers? Stickerwinkel.com maakt deze voor u in groot en klein formaat voor iedere gewenste toepassing. Onze ronde stickers zijn uitstekend te gebruiken voor promotionele doeleinden en zijn geschikt voor langdurig buitengebruik. Ronde stickers kunnen we op verschillende manieren produceren.


De ronde sticker: van klein tot groot

Zoals gezegd zijn de ronde stickers in diverse formaten bij ons verkrijgbaar. Kleine ronde stickers produceren we in de meeste gevallen op vellen. U kunt ze dan gemakkelijk van het vel afhalen en op uw toepassing plakken. Ideaal voor bijvoorbeeld in de winkel of bij productiewerkzaamheden.

Bij een groter formaat (vanaf 40 mm rond) kunnen we de stickers ook los stansen. U ontvangt dan los uitgestanste ronde stickers. Deze hebben een breekslit om de 5 cm zodat u de sticker gemakkelijk van de rug kan verwijderen. De stickers zijn geschikt voor langdurig buitengebruik en zijn prima geschikt voor promotionele doeleinden.

Ronde stickers ook op rol geleverd

Natuurlijk kunnen we uw ronde sticker ook op rollen produceren. Dit is vaak voordeliger bij een grotere afname, denk hierbij aan een afname vanaf ca. 5000 stuks. De ronde stickers kunnen dan uitstekend in een winkel gebruikt worden en zijn handig in gebruik. Interesse in ronde stickers op rol? Klik hier om naar de product pagina te gaan voor stickers op rol.

Goedkope ronde stickers

Ronde stickers kunnen we tevens erg voordelig aanbieden op basis van een offset productie en standaard maten. De standaard maten zijn ø 95 mm rond, ø 148 mm rond of ø 210 mm rond. Deze stickers zijn ook van vinyl en bij een grotere afname veel voordeliger. Mocht u hiervan een vergelijkende offerte willen ontvangen dan maken we die graag! Klik hier voor meer informatie over onze goedkope offset stickers.

Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van de ronde sticker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.