Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Vloerstickers

Vloerstickers
Vloerstickers Vloerstickers Vloerstickers Vloerstickers

Vloerstickers

  • De beste kwaliteit voor binnen- en/of buitengebruik
  • Voorzien van anti slip laminaat
  • Geschikt voor permanent of tijdelijk gebruik
  • In iedere gewenste maat en vorm mogelijk
  • Ideaal voor uw reclame uiting in winkel of evenement

Eenvoudig bestellen

Wilt u gelijk weten wat het kost? Start dan hier eenvoudig met het samenstellen!

Geef meer specificaties op in de volgende stap

Offerte aanvragen

Besteld u zakelijk of wenst u meer advies? Onze stickerexperts staan voor u klaar om een passende offerte op maat te maken.

Binnen 2 uur

Een vrijblijvende offerte
in uw mailbox

Persoonlijk advies

Wij denken met u mee
voor de beste toepassing

Naar offerteformulier

Vloerstickers

Vloerstickers vallen direct op in uw winkel of op een evenement. Een vloersticker is dus de ideale vorm van reclame om uw boodschap bij iedere bezoeker onder de aandacht te brengen. Uiterst effectief dus! Vestig extra aandacht op uzelf of op uw producten, zeker wanneer u kiest voor de vloerstickers van Stickerwinkel.com. Met onze vloerstickers bent u verzekerd van stickers waar massa's mensen overheen kunnen lopen.

De voordelen van onze vloersticker

Onze stickers voor de vloer zijn volledig slijt- en krasvast. Daarnaast zijn de vloerstickers UV-bestendig en watervast. Een vloersticker plakt prima op een gladde ondergrond. Op een ruwe ondergrond kan de vloersticker minder goed plakken. Om dit te kunnen testen sturen we u graag een sample. Onze vloerstickers worden standaard voorzien van een uniek anti slip laminaat. Het voordeel hiervan is dat uw bezoekers veilig op de vloersticker kunnen lopen, zonder uit te glijden.

Onze vloerstickers kunnen we voorzien van een permanente of afneembare lijmaag. Met een permanente lijmlaag blijven de stickers wat beter zitten en zijn ze dus geschikt voor permanent gebruik. Met een afneembare lijmlaag zijn de stickers wat gemakkelijker verwijderbaar en prima geschikt voor tijdelijk gebruik op uw vloer, zoals bepaalde acties of tijdens een evenement. Hoe stevig de vloersticker ook aan de grond vastzit, deze is door de speciale lijmlaag eenvoudig weer te verwijderen.

In iedere gewenste maat en vorm mogelijk

Uw vloersticker kunnen we prima in iedere gewenste maat en vorm uitsnijden. Heeft u een voorkeur voor een specifieke maat of een contour? Laat het ons weten, we maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Ook kunt u direct uw prijs berekenen!

Met de vloerstickers van Stickerwinkel.com valt u op onder de voeten van uw doelgroep.