Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Vloerstickers

Vloerstickers
Vloerstickers Vloerstickers Vloerstickers Vloerstickers

Vloerstickers

  • De beste kwaliteit voor binnen- en/of buitengebruik
  • Voorzien van anti slip laminaat
  • Geschikt voor permanent of tijdelijk gebruik
  • In iedere gewenste maat en vorm mogelijk

Kwaliteit
gegarandeerd

30.000+ tevreden
klanten

100% tevredenheids-
garantie

Supersnel
geleverd

Productie in
eigen huis

;
Direct bestellen

Direct bestellen

  • Maak zelf je keuzes
  • Bekijk direct wat het kost
  • Simpel en snel besteld
Bereken uw prijs
Direct bestellen

Offerte aanvragen

  • Ontvang een vrijblijvende offerte op maat
  • Ideaal voor zakelijke klanten
  • Wij denken mee door gratis advies
Offerte aanvragen
;

Vloerstickers

Vloerstickers vallen direct op in uw winkel of op een evenement. Een vloersticker is dus de ideale vorm van reclame om uw boodschap bij iedere bezoeker onder de aandacht te brengen. Uiterst effectief dus! Vestig extra aandacht op uzelf of op uw producten, zeker wanneer u kiest voor de vloerstickers van Stickerwinkel.com. Met onze vloerstickers bent u verzekerd van stickers waar massa's mensen overheen kunnen lopen.


De voordelen van onze vloersticker

Onze stickers voor de vloer zijn volledig slijt- en krasvast. Daarnaast zijn de vloerstickers UV-bestendig en watervast. Een vloersticker plakt prima op een gladde ondergrond. Op een ruwe ondergrond kan de vloersticker minder goed plakken. Om dit te kunnen testen sturen we u graag een sample. Onze vloerstickers worden standaard voorzien van een uniek anti slip laminaat. Het voordeel hiervan is dat uw bezoekers veilig op de vloersticker kunnen lopen, zonder uit te glijden.

Onze vloerstickers kunnen we voorzien van een permanente of afneembare lijmaag. Met een permanente lijmlaag blijven de stickers wat beter zitten en zijn ze dus geschikt voor permanent gebruik. Met een afneembare lijmlaag zijn de stickers wat gemakkelijker verwijderbaar en prima geschikt voor tijdelijk gebruik op uw vloer, zoals bepaalde acties of tijdens een evenement. Hoe stevig de vloersticker ook aan de grond vastzit, deze is door de speciale lijmlaag eenvoudig weer te verwijderen.

In iedere gewenste maat en vorm mogelijk

Uw vloersticker kunnen we prima in iedere gewenste maat en vorm uitsnijden. Heeft u een voorkeur voor een specifieke maat of een contour? Laat het ons weten, we maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Ook kunt u direct uw prijs berekenen!

Met de vloerstickers van Stickerwinkel.com valt u op onder de voeten van uw doelgroep.