Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Full color stickers op rol

Full color stickers op rol
Full color stickers op rol Full color stickers op rol Full color stickers op rol Full color stickers op rol

Full color stickers op rol

  • Stickers op rol in full color geproduceerd
  • Haarscherpe full color bedrukking
  • Erg voordelig bij grote afname
  • Bedrukking in PMS kleuren mogelijk

Kwaliteit
gegarandeerd

30.000+ tevreden
klanten

100% tevredenheids-
garantie

Supersnel
geleverd

Productie in
eigen huis

;
Direct bestellen

Offerte aanvragen

  • Ontvang een vrijblijvende offerte op maat
  • Ideaal voor zakelijke klanten
  • Wij denken mee door gratis advies
Offerte aanvragen
;

Full color op rol

Wanneer u besluit om uw stickers en etiketten op rol te laten produceren, heeft u bij Stickerwinkel.com de keuze uit twee verschillende productiemethoden: foliedruk en full color. Full color op rol produceren wij middels onze HP Indigo machines, in offset kwaliteit. Het grote voordeel van deze machines is dat we een extra paarse en oranje kleuren cartridge hebben, waardoor we ook PMS kleuren uitstekend kunnen benaderen. Full color op rol is dus uitstekend geschikt om uw huisstijl- en logokleuren tot in de puntjes te benaderen.

Het in full color drukken van uw stickers en etiketten op rol heeft dus als voordeel dat ze een erg mooi uiterlijk hebben en dat ze haarscherp geproduceerd worden. Wat betreft full color etiketten op rol kunt u kiezen uit diverse materiaalsoorten zoals papier, polyethyleen en polyester. De meeste materiaalsoorten zijn voorzien van een permanente belijming.


Handig in gebruik

Stickers en etiketten op rol zijn erg handig in het gebruik en ideaal voor bijvoorbeeld uw winkel of magazijn. Denk bijvoorbeeld aan het overbrengen van productinformatie of gebruiksaanwijzingen op flesjes en potjes, de actie-etiketten in supermarkten en de naametiketjes voor een bloemist.

Neem contact op met Stickerwinkel.com

Wilt u weten welke optie, dus foliedruk op rol of full color op rol, in uw geval de beste optie is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met een persoonlijk advies.