Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Vierkante stickers

Vierkante stickers
Vierkante stickers Vierkante stickers Vierkante stickers Vierkante stickers Vierkante stickers

Vierkante stickers

  • Laat uw vierkante logo of design op sticker uitvoeren
  • Op vellen of los gesneden is mogelijk
  • Iedere maat vierkante sticker is mogelijk
  • Geschikt voor indoor of outdoor gebruik
  • Spoedlevering mogelijk 24 / 48u
Levering Levering in Nederland en België
Bereken prijs Spoedlevering binnen 24 of 48 uur
Bereken prijs Uitstekende service en begeleiding
Bereken prijs Productie in eigen huis

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan

Onze stickerspecialisten staan voor u klaar om een scherpe aanbieding te doen

Eenvoudig bestellen

Bereken direct uw scherpe prijs en bestel eenvoudig uw stickers online

Vierkante stickers

Heeft u een vierkant ontwerp? Laat uw vierkante stickers dan drukken tegen voordelige tarieven bij Stickerwinkel.com. Vierkante of rechthoekige stickers kunnen overal voor gebruikt worden en zijn vooral geschikt voor promotionele doeleinden. Bestel een vierkante sticker bijvoorbeeld speciaal voor de rug van uw order of voor het verzenden van een pakket.

Wij als stickerexpert kunnen uw vierkante sticker in ieder gewenst formaat produceren. Kleinere vierkante stickers produceren we voornamelijk op vellen en grotere stickers worden vanaf de maat 40 x 40 mm, indien gewenst, los geleverd. Ook hebben onze los gesneden vierkante stickers om de vijf cm een breekslit. Dit maakt het erg eenvoudig om de vierkante sticker gemakkelijk van de drager te halen.

Uw vierkante sticker op vel, los of op rol

Heeft u een klein formaat vierkante sticker nodig? Dan kunnen we de sticker het meest voordelig op vellen produceren. U ontvangt dan een handig A4 vel met meerdere vierkante stickers er op geslit. Het basismateriaal is wit glans vinyl en doordat dit een plastic materiaal is, zijn de vierkante stickers zowel geschikt voor binnen- als voor buitengebruik. Wilt u uw vierkante stickers liever los geleverd? Dan kunnen wij dit vanaf een formaat van 40 x 40 mm ook voor u regelen.

Uw vierkante stickers kunnen we uiteraard ook op rol uitvoeren. Dit is prijstechnisch erg aantrekkelijk vanaf een afname van ca. 5000 stuks. De stickers op rol worden standaard op papier gedrukt en zijn geschikt voor indoor toepassingen.

De voordelen van Stickerwinkel.com

Wanneer u voor uw vierkante stickers kiest voor Stickerwinkel.com, kiest u voor kwaliteit, deskundigheid en service. Wij maken uw vierkante sticker middels de nieuwste druktechnieken, welke voldoen aan alle milieueisen.