Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Kleding stickers

Kleding stickers
Kleding stickers Kleding stickers Kleding stickers Kleding stickers

Kleding stickers

  • Uw eigen sticker tijdelijk op kleding
  • Blijft gedurende de dag goed zitten
  • Na gebruik weer gemakkelijk te verwijderen
  • Haarscherpe full color bedrukking
  • Spoedlevering mogelijk 24u / 48u

Offerte aanvragen

Besteld u zakelijk of wenst u meer advies? Onze stickerexperts staan voor u klaar om een passende offerte op maat te maken.

Binnen 2 uur

Een vrijblijvende offerte
in uw mailbox

Persoonlijk advies

Wij denken met u mee
voor de beste toepassing

Naar offerteformulier

Eenvoudig bestellen

Wilt u gelijk weten wat het kost? Start dan hier eenvoudig met het samenstellen!

Geef meer specificaties op in de volgende stap

Kleding stickers

Wanneer u uw eigen logo of afbeelding tijdelijk op kleding wilt toepassen hebben we bij Stickerwinkel.com de perfecte oplossing: kleding stickers. Onze kleding stickers kunnen we namelijk haarfijn drukken op ons speciale fototex materiaal. Dit materiaal is speciaal gemaakt om met de kleding mee te bewegen en goed te blijven plakken gedurende de dag. Meer weten over de mogelijkheden van onze kleding stickers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Blanco of bedrukte kledingsticker

Het is ook mogelijk om blanco kleding stickers te leveren op basis van standaard maten. Deze hebben we altijd op voorraad en kunnen dus dezelfde dag nog verstuurd worden. De standaard maten die we hebben zijn 99,1 x 46,6 mm en 63,5 x 38,1 mm. Deze stickers zitten op A4 vellen geslit. Ook kunt u deze blanco kleding stickers met de meeste laserprinters inprinten of beschrijven met een balpen.

Natuurlijk is het ook prima mogelijk om uw kleding stickers te bedrukken met uw eigen logo of afbeelding. Uw kledingsticker printen we haarfijn met onze full color printers. Vrijwel iedere afbeelding kunnen we dus uitvoeren. De kledingsticker is dus ideaal voor wanneer u uw logo of reclameboodschap tijdelijk op een kledingstuk wilt plakken.

Eenvoudig te verwijderen

Na gebruik van uw kledingsticker kunt u deze weer gemakkelijk verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven. Dit is met uitzondering op materialen als suède, leer, wol, zijde en velours. Op normaal katoen en polyester zal het verwijderen van kleding stickers geen enkel probleem zijn.

Niet alleen onze kleding stickers bieden diverse voordelen, maar ook Stickerwinkel.com als bedrijf. Naast onze uitstekende kwaliteit bent u bij ons ook verzekerd van professionaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid. En dat met al meer dan 12 jaar ervaring als dé stickerspecialist.