Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Raamstickers

Raamstickers
Raamstickers Raamstickers Raamstickers Raamstickers

Raamstickers

  • Laat uw Eigen Raamstickers Maken
  • Enkel- of Dubbelzijdig Gedrukt
  • Wij Produceren Zelf, in Eigen Huis!
  • Snel Geleverd, Kies je Eigen Levertijd

Kwaliteit
gegarandeerd

30.000+ tevreden
klanten

100% tevredenheids-
garantie

Supersnel
geleverd

Productie in
eigen huis

;
Direct bestellen

Direct bestellen

  • Maak zelf je keuzes
  • Bekijk direct wat het kost
  • Simpel en snel besteld
Bereken uw prijs
Direct bestellen

Offerte aanvragen

  • Ontvang een vrijblijvende offerte op maat
  • Ideaal voor zakelijke klanten
  • Wij denken mee door gratis advies
Offerte aanvragen
;

Raamstickers

Raamstickers worden in spiegelbeeld gedrukt op transparant vinyl. Doordat de tekst op de raamsticker in spiegelbeeld gedrukt is, is de sticker aan de plakkende zijde leesbaar. Op het gebied van raamstickers kunt u bij Stickerwinkel.com kiezen uit enkelzijdige en dubbelzijdige stickers. Bij enkelzijdige raamstickers wordt er vaak nog een volvlak wit achter gedrukt, zodat u bijvoorbeeld een sticker heeft met een zwarte tekst en een witte achtergrond. Bij dubbelzijdige raamstickers wordt er na het drukken van het volvlak nog een leesbare tekst gedrukt. Op deze manier is de raamsticker aan beide zijden leesbaar.

Raamstickers kunnen zowel in zeefdruk als full color worden geproduceerd en zijn geschikt om op alle soorten ramen te plakken.


Meer weten over de raamsticker?

Onze raamstickers zijn onder andere geschikt voor beveiligingsbedrijven. Middels een raamsticker wordt duidelijk gemaakt dat het object is beveiligd of voorzien is van camerabewaking. Daarnaast geven raamstickers ook kleur en sfeer aan uw pand en dat geheel in uw eigen huisstijl. Denk bijvoorbeeld aan een raamsticker met uw logo, uw bedrijfsnaam of acties.

Aangezien raamstickers vaak blootgesteld worden aan de zon, is het belangrijk dat deze UV bestand zijn. Onze raamstickers zijn minimaal drie jaar UV bestand en watervast. De kleuren vervagen dus niet. Hierdoor kunt u de raamsticker zowel binnen als buiten gebruiken.

Raamstickers in elke maat en vorm

Naast rechthoekige raamstickers bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een raamsticker in een unieke vorm. Dit komt omdat we, nadat de raamsticker geproduceerd is, deze digitaal kunnen nabewerken.

Doordat wij bij Stickerwinkel.com het stickermateriaal in grote hoeveelheden tegelijkertijd kunnen inkopen, kunnen we onze raamstickers tegen de best concurrerende prijzen aanbieden. Goedkope stickers die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat wilt u nog meer?