Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Vormen & maten van stickers

Vierkante stickers

Heeft u een vierkant ontwerp? Laat uw vierkante stickers dan drukken tegen voordelige tarieven bij Stickerwinkel.com. Vierkante of rechthoekige stickers kunnen overal voor gebruikt worden en zijn vooral geschikt voor promotionele doeleinden. Bestel een vierkante sticker bijvoorbeeld speciaal voor de rug van uw order of voor het verzenden van een pakket.

Wij als stickerexpert kunnen uw vierkante sticker in ieder gewenst formaat produceren. Kleinere vierkante stickers produceren we voornamelijk op vellen en grotere stickers worden vanaf de maat 40 x 40 mm, indien gewenst, los geleverd. Ook hebben onze los gesneden vierkante stickers om de vijf cm een breekslit. Dit maakt het erg eenvoudig om de vierkante sticker gemakkelijk van de drager te halen.

Meer info   Vraag direct een offerte aan

Grote stickers

Bent u op zoek naar een opvallende manier van reclame maken? Heeft u dan al weleens aan grote stickers gedacht? Wij produceren uw grote stickers tot 140 cm breed en de lengte is onbeperkt. Met een grote sticker valt uw boodschap of reclame-uiting dus zeker op! Niet alleen elk formaat, maar ook elke vorm is mogelijk.

Bij Stickerwinkel.com kunnen wij ook op groot formaat uw sticker haarfijn drukken. Wanneer u zorgt voor een afbeelding met een goede resolutie, zorgen wij voor een haarscherpe full color afdruk.

Meer info   Vraag direct een offerte aan

Kleine stickers

Kleine stickers kunt u voor eindeloos veel mogelijkheden gebruiken. Dit komt doordat de stickers zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden en in iedere maat en vorm verkrijgbaar zijn. Daarnaast kunnen we de kleine stickers op vellen of los gesneden leveren. Zo bent u vrij in uw keuze en zijn kleine stickers vrijwel altijd geschikt voor de door u gewenste toepassing. De kleine sticker is dus een eenvoudige én relatief goedkope manier om reclame te maken.

Meer info   Vraag direct een offerte aan

Ronde stickers

Op zoek naar ronde stickers? Stickerwinkel.com maakt deze voor u in groot en klein formaat voor iedere gewenste toepassing. Onze ronde stickers zijn uitstekend te gebruiken voor promotionele doeleinden en zijn geschikt voor langdurig buitengebruik. Ronde stickers kunnen we op verschillende manieren produceren.

Meer info   Vraag direct een offerte aan