Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Goedkope stickers

Goedkope stickers
Goedkope stickers Goedkope stickers Goedkope stickers Goedkope stickers Goedkope stickers

Goedkope stickers

  • Erg voordelig bij grotere afname
  • Bedrukking op papier en vinyl mogelijk
  • Geschikt voor binnen- en (tijdelijk) buitengebruik
  • Rechthoekig, rond of ovaal gesneden
  • Diverse standaard maten mogelijk

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan

Onze stickerspecialisten staan voor u klaar om een scherpe aanbieding te doen

Budget stickers

Natuurlijk zijn de budget stickers van Stickerwinkel.com niet alleen super goedkoop, maar daarnaast staat bij ons ook kwaliteit hoog in het vaandel. Wanneer u op zoek bent naar goedkope stickers, heeft u bij ons de keuze uit een tweetal materialen: we kunnen drukken op papier en op vinyl. De vinyl budget stickers zijn geschikt voor buitengebruik en de verschillende papieren stickervarianten zijn weer perfect om binnen te gebruiken. De bedrukking wordt volgens een hoogwaardige offset resolutie uitgevoerd, waardoor de opdruk van deze offset goedkope stickers altijd scherp is.

Goedkope stickers in standaard maten

Onze budget stickers zijn zo goedkoop, omdat we met standaard maten werken: rechthoekig, rond of ovaal gesneden/gestanst. Het grote voordeel hiervan is dat we de productie efficiënter kunnen uitvoeren, waardoor we onze stickers nog goedkoper kunnen aanbieden.

Daarnaast worden onze toch al goedkope stickers nog goedkoper bij een grotere afname. Denk hierbij aan een aantal vanaf 1000 of 2000 stuks. Dit komt omdat we onze budget stickers produceren in een offset productie, waarbij we sneller grotere volumes kunnen produceren waardoor de prijs lager blijft. En tenslotte combineren we ook orders van diverse klanten om de productie op deze manier zo efficiënt mogelijk te houden.

De voordelen van Stickerwinkel.com

Wanneer u voor uw budget stickers kiest voor Stickerwinkel.com, kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor deskundigheid en service. Wij maken uw stickers middels de nieuwste druktechnieken, welke voldoen aan alle milieueisen.

Bent u nieuwsgierig naar onze scherpe prijzen voor uw goedkope offset stickers? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.