Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Grote stickers

Grote stickers
Grote stickers Grote stickers Grote stickers Grote stickers

Grote stickers

 • Laat uw Eigen Grote Stickers maken!
 • Op Maat gemaakt, in alle Vormen en Maten
 • Wij Produceren Zelf, in Eigen Huis!
 • Snel Geleverd, Kies je Eigen Levertijd


  Eenvoudig bestellen

  Wilt u gelijk weten wat het kost? Start dan hier eenvoudig met het samenstellen!

  Geef meer specificaties op in de volgende stap

  Offerte aanvragen

  Besteld u zakelijk of wenst u meer advies? Onze stickerexperts staan voor u klaar om een passende offerte op maat te maken.

  Binnen 2 uur

  Een vrijblijvende offerte
  in uw mailbox

  Persoonlijk advies

  Wij denken met u mee
  voor de beste toepassing

  Naar offerteformulier

  Val op met grote stickers

  Bent u op zoek naar een opvallende manier van reclame maken? Heeft u dan al weleens aan grote stickers gedacht? Wij produceren uw grote stickers tot 140 cm breed en de lengte is onbeperkt. Met een grote sticker valt uw boodschap of reclame-uiting dus zeker op! Niet alleen elk formaat, maar ook elke vorm is mogelijk.

  Bij Stickerwinkel.com kunnen wij ook op groot formaat uw sticker haarfijn drukken. Wanneer u zorgt voor een afbeelding met een goede resolutie, zorgen wij voor een haarscherpe full color afdruk.

  Geschikt voor langdurig buitengebruik

  Onze grote stickers zijn daarnaast ook geschikt voor langdurig buitengebruik en zijn daarmee dus uitermate geschikt voor uw buitenreclame. Wij drukken de stickers namelijk met solvent inkten, waardoor deze minimaal drie jaar UV bestand en ook nog eens watervast zijn. En door uw grote stickers te lamineren kunnen we de levensduur ook nog eens aanzienlijk verlengen en zijn ze daarnaast ook volledig krasvast en bestand tegen omstandigheden van buitenaf zoals olie, benzine of zware schoonmaakmiddelen.

  Waarom kiezen voor Stickerwinkel.com?

  Wanneer u kiest voor de grote stickers van Stickerwinkel.com, kiest u voor een uitstekende en haarscherpe kwaliteit. Wij zijn niet voor niets dé stickerleverancier met al meer dan 12 jaar ervaring die staan voor kwaliteit, deskundigheid en een persoonlijke service. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van de grote sticker? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.