Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Kleine stickers

Kleine stickers
Kleine stickers Kleine stickers Kleine stickers Kleine stickers

Kleine stickers

  • Laat Uw Eigen Kleine Stickers Online Drukken
  • Los Geleverd of Handig op Vellen
  • Op Maat gemaakt, in alle Vormen en Maten
  • Snel Geleverd, Kies je Eigen Levertijd

Kwaliteit
gegarandeerd

30.000+ tevreden
klanten

100% tevredenheids-
garantie

Supersnel
geleverd

Productie in
eigen huis

;
Direct bestellen

Direct bestellen

  • Maak zelf je keuzes
  • Bekijk direct wat het kost
  • Simpel en snel besteld
Bereken uw prijs
Direct bestellen

Offerte aanvragen

  • Ontvang een vrijblijvende offerte op maat
  • Ideaal voor zakelijke klanten
  • Wij denken mee door gratis advies
Offerte aanvragen
;

Kleine stickers

Kleine stickers kunt u voor eindeloos veel mogelijkheden gebruiken. Dit komt doordat de stickers zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden en in iedere maat en vorm verkrijgbaar zijn. Daarnaast kunnen we de kleine stickers op vellen of los gesneden leveren. Zo bent u vrij in uw keuze en zijn kleine stickers vrijwel altijd geschikt voor de door u gewenste toepassing. De kleine sticker is dus een eenvoudige én relatief goedkope manier om reclame te maken.


De kleine sticker op vellen geleverd

De kleine sticker is bij Stickerwinkel.com op meerdere manieren te bestellen: op vellen, los of op rol geleverd. Wanneer u stickervellen wilt bestellen met meerdere kleine stickers op een vel kunnen wij u prima van dienst zijn. De stickers worden dan contour gesneden op de vellen, zodat we iedere vorm kunnen aanhouden. De stickers kunt u vervolgens gemakkelijk weer verwijderen.

Bij een kleinere afname wordt er altijd van vinyl uitgegaan, de stickers zijn dan tevens geschikt voor langdurig buitengebruik. Bij een grotere afname kunnen we een offset productie aanhouden op papier. Er wordt dan een apart stansmes gemaakt voor de contourslit op de vellen.

Los of op rol geleverde kleine stickers

Kleine stickers kunnen we vanaf een maat van 40 x 40 mm prima los snijden. U kunt dan kiezen uit rechthoekige/vierkante stickers of uit een unieke uitgestanste vorm. Los geleverde stickers zijn o.a. geschikt voor promotionele doeleinden en voor langdurig buitengebruik.

De kleine sticker kunnen we bij een grote afname ook erg voordelig op rol produceren, denk hierbij aan een afname vanaf circa 5000 stuks. Deze stickers zijn voornamelijk van papier en zijn uitermate geschikt voor in winkels.

Kies voor Stickerwinkel.com

Wanneer u kiest voor de kleine stickers van Stickerwinkel.com, kiest u voor een uitstekende kwaliteit, een scherpe prijs en een persoonlijke service. Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van de kleine sticker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.