Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Zeefdruk stickers

Zeefdruk stickers
Zeefdruk stickers Zeefdruk stickers Zeefdruk stickers Zeefdruk stickers

Zeefdruk stickers

  • Duurzaam en geschikt voor langdurig buitengebruik
  • Bedrukking in losse PMS kleuren
  • Fluor en metallic kleuren zijn mogelijk
  • UV bestand en watervast

Kwaliteit
gegarandeerd

30.000+ tevreden
klanten

100% tevredenheids-
garantie

Supersnel
geleverd

Productie in
eigen huis

;
Direct bestellen

Direct bestellen

  • Maak zelf je keuzes
  • Bekijk direct wat het kost
  • Simpel en snel besteld
Bereken uw prijs
Direct bestellen

Offerte aanvragen

  • Ontvang een vrijblijvende offerte op maat
  • Ideaal voor zakelijke klanten
  • Wij denken mee door gratis advies
Offerte aanvragen
;

Zeefdruk stickers

Zeefdruk stickers van Stickerwinkel.com worden volgens traditionele wijze geproduceerd. Door het gebruik van solvent inkten en duurzame vinyl materialen zijn de stickers geschikt voor zowel binnen- als langdurig buitengebruik met een fraai en duurzaam resultaat. De minimale levensduur die we bij buitengebruik kunnen garanderen is drie jaar, echter zie je dat in de praktijk de zeefdruk stickers vaak nog langer meegaan.


Zeefdruk sticker – bedrukt met PMS kleuren

Een zeefdruk sticker wordt uitsluitend met PMS kleuren bedrukt. Door dit unieke kleuren mengsysteem kunnen wij uw huisstijl kleur tot 100% benaderen. Ook zijn door deze productiewijze fluor en metallic kleuren mogelijk. Erg geschikt dus om uw zeefdruk stickers net dat beetje extra te geven.

Doordat wij onze zeefdruk stickers met solvent inkten bedrukken, zij ze volledig UV bestand en watervast. De zeefdruk sticker is dus ideaal om langdurig buiten te gebruiken.

Hoe worden zeefdruk stickers geproduceerd?

Het begint allemaal met de digitale opmaak van het drukvel. Dit verzorgen onze DTP'ers tot in de puntjes voor u. Nadat de opmaak verzorgd is, wordt er per kleur een losse film gemaakt. Dit is een transparant folie waarbij de bedrukking per kleur ook het zwart zichtbaar is. Vervolgens wordt er een zeef voorzien van een emulsielaag. Een zeef is eigenlijk een groot vlak met duizenden kleine gaatjes (vergelijkbaar met een zeef bij u in de keuken, maar dan plat). Die gaatjes worden dus dichtgemaakt met een emulsielaag. Naderhand wordt de zeef belicht met de gemaakte film, na de belichting worden de zwarte delen uit de film (die zijn overgebracht op de zeef) uitgespoten. Door de te drukken delen kan dus inkt gedrukt worden en de rest is nog afgedekt met de emulsielaag.

Naderhand worden de machines ingesteld en wordt de inkt door de open delen in de zeef gedrukt op het gewenste materiaal. Daarna worden de vellen te drogen weggelegd en worden de vellen machinaal gesneden om zo het eindproduct te voltooien: uw zeefdruk stickers!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van onze zeefdruk stickers? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.