Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Stickers op rol

Stickers op rol
Stickers op rol Stickers op rol Stickers op rol Stickers op rol Stickers op rol

Stickers op rol

  • De mooiste stickers op rol, handig in gebruik
  • In full color of folie bedrukking gedrukt
  • Fluor, metallic en PMS kleuren mogelijk
  • Keuze uit mat en glans papier en polyethyleen
  • Voordelig bij kleine en grote afname

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan

Onze stickerspecialisten staan voor u klaar om een scherpe aanbieding te doen

Etiketten – stickers op rol

Etiketten op rol zijn vaak kleine papieren of kunststof stickers die op rol vervaardigd worden. Daarom zijn etiketten of stickers op rol vaak handig in de productie en kunnen ze voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan de cosmetica of de healthcare branche, winkels en machinale producties.

Foliedruk en full color etiketten op rol

Het verschil tussen foliedruk en full color etiketten op rol is de productiewijze. Bij de productie van foliedruk etiketten en stickers op rol wordt er per losse kleur een cliche gemaakt. Een cliche is een soort stansvorm van de betreffende vorm of kleur welke op het etiket gedrukt dient te worden. Daarna wordt de foliekleur door middel van het cliche op het materiaal geperst, waardoor er druk ontstaat. Bij Stickerwinkel.com hebben we een uitgebreid aanbod aan foliekleuren, maar het blijft een beperking wanneer we bijvoorbeeld een PMS kleur moeten benaderen of een foto moeten bedrukken.

Full color etiketten produceren we met HP Indigo machines in offset kwaliteit. De opdruk van de etiketten of stickers op rol wordt dan eerst in full color op het materiaal geproduceerd, waarna de gewenste vorm wordt uitgestanst. Het grote voordeel van full color etiketten op rol is dat ze haarscherp geproduceerd worden. De etiketten zijn erg representatief en komen uw huisstijl zeker ten goede. De full color productie voeren we uit in CMYK met steunkleuren, waardoor we PMS kleuren prima kunnen benaderen.

Alles is mogelijk

Op het gebied van etiketten en stickers op rol is er bij Stickerwinkel.com van alles mogelijk. Zo kunt u uit veel verschillende materialen, vormen, afmetingen en kleuren kiezen, zijn er diverse mogelijkheden m.b.t. de rolwikkeling van de etiketten op rol en kunt u kiezen voor een handige dispensor.

Wilt u een passend advies voor uw etiketten of stickers op rol? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.