Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Productietechnieken stickers

Full color stickers

Full color stickers zijn eigenlijk voor bijna elke toepassing geschikt. Bij Stickerwinkel.com produceren we onze full color stickers op Mimaki printers met een haarscherp resultaat. Deze kleuren stickers worden geprint op een rol van circa één meter breed. Nadat de stickers geprint zijn, gaan ze door een plotter en worden ze nabewerkt. Het grote voordeel van onze Mimaki printers is dat de productie snel verloopt en er toch een hoge kwaliteit behaald wordt, doordat er met solvent inkten geprint wordt.

Meer info   Vraag direct een offerte aan

Zeefdruk stickers

Zeefdruk stickers van Stickerwinkel.com worden volgens traditionele wijze geproduceerd. Door het gebruik van solvent inkten en duurzame vinyl materialen zijn de stickers geschikt voor zowel binnen- als langdurig buitengebruik met een fraai en duurzaam resultaat. De minimale levensduur die we bij buitengebruik kunnen garanderen is drie jaar, echter zie je dat in de praktijk de zeefdruk stickers vaak nog langer meegaan.

Meer info   Vraag direct een offerte aan

Foliedruk stickers op rol

Etiketten of stickers die in foliedruk op rol worden geproduceerd, zijn wellicht de meest unieke stickers op rol die u kunt verkrijgen. Het grote voordeel van foliedruk op rol is namelijk dat er een breed scala aan materiaalkleuren en opdrukkleuren mogelijk is, waaronder fluor kleuren en metallic kleuren. Middels foliedruk op rol kunt u dus een unieke kleurcombinatie maken voor uw etiket of sticker.

Meer info   Vraag direct een offerte aan

Full color stickers op rol

Wanneer u besluit om uw stickers en etiketten op rol te laten produceren, heeft u bij Stickerwinkel.com de keuze uit twee verschillende productiemethoden: foliedruk en full color. Full color op rol produceren wij middels onze HP Indigo machines, in offset kwaliteit. Het grote voordeel van deze machines is dat we een extra paarse en oranje kleuren cartridge hebben, waardoor we ook PMS kleuren uitstekend kunnen benaderen. Full color op rol is dus uitstekend geschikt om uw huisstijl- en logokleuren tot in de puntjes te benaderen.

Meer info   Vraag direct een offerte aan

Stickers laten maken

Wilt u voordelig stickers laten maken? Dan bent u bij Stickerwinkel.com aan het juiste adres. Wij maken namelijk al stickers vanaf € 27,00 voor 500 stuks! Daarmee zijn we dan ook de ultieme prijsvechter in Nederland en België. Stickers maken wij met de nieuwste druktechnieken in de moderne drukwereld én dat van een uitstekende kwaliteit. Onze stickers gaan bij buitengebruik zelfs drie jaar mee en worden haarscherp geproduceerd.

Meer info   Vraag direct een offerte aan

Stickers drukken

Bij Stickerwinkel.com drukken wij onze stickers voornamelijk met Mimaki printers. Mimaki is een fabrikant van hoogwaardige full colour printers die aan de laatste trends in de digitale printwereld voldoen. Doordat de Mimaki printers solvent inkt drukken, zijn onze stickers van duurzame kwaliteit. Hierdoor gaan ze bij buitengebruik in alle weersomstandigheden minimaal drie jaar mee. Gaat het om een complexe aanvraag wat betreft stickers drukken? Dan gebruiken we vaak de zeefdrukproductie.

Meer info   Vraag direct een offerte aan