Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Keuringsstickers

Keuringsstickers
Keuringsstickers Keuringsstickers Keuringsstickers Keuringsstickers Keuringsstickers

Keuringsstickers

  • Laat uw eigen logo of ontwerp drukken
  • Diverse standaard modellen keuring stickers mogelijk
  • Geeft uw installatie een professioneel uiterlijk
  • Waterbestendig en UV bestendig
  • Op vel of op rol mogelijk
Levering Levering in Nederland en België
Bereken prijs Spoedlevering binnen 24 of 48 uur
Bereken prijs Uitstekende service en begeleiding
Bereken prijs Productie in eigen huis

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan

Onze stickerspecialisten staan voor u klaar om een scherpe aanbieding te doen

Eenvoudig bestellen

Bereken direct uw scherpe prijs en bestel eenvoudig uw stickers online

Keuring stickers

De keuring stickers van Stickerwinkel.com zijn van hoogwaardige kwaliteit en laten zien dat uw installatie, machine of gereedschap tijdig gekeurd is. Maar daarnaast straalt een keuring sticker ook professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Een professioneel visitekaartje voor uw bedrijf. Niet voor niets dat keuring stickers in veel branches steeds belangrijker worden. Denk maar eens aan het keuren van elektrische gereedschap met NEN-3140 stickers, klimmaterialen met VCA stickers en de standaard keuringen.

Middels onze keuring stickers wordt het voor de gebruiker in ieder geval duidelijk dat er gewerkt wordt met veilige materialen en apparaten. Aangezien de keuring sticker aangeeft wanneer de volgende keuring of inspectie uitgevoerd moet worden.

Standaard keuring sticker of met eigen ontwerp

Wanneer u kiest voor onze keuring stickers, heeft u de keuze uit tweetal mogelijkheden. U kunt kiezen uit één van onze standaard modellen. Of u kunt uw eigen logo of ontwerp insturen, waarna wij dan uw keuring sticker op maat en volgens uw eigen model maken. Afhankelijk van de hoeveelheid keuring stickers die u nodig heeft, kunt u kiezen voor stickers op vel of op rol.

Stickers van een uitstekende kwaliteit

Onze keuring stickers zijn van de hoogst denkbare kwaliteit die mogelijk is. En doordat wij onze stickers altijd voorzien van een beschermend laminaat, zijn deze altijd bestand tegen de verschillende invloeden van buitenaf, zoals regen en zon. Daarnaast zijn ze ook nog volledig kras- en slijtvast.

Niet alleen onze keuring stickers bieden diverse voordelen, maar ook wij als bedrijf. Naast onze kwaliteit bent u bij ons ook verzekerd van professionaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.