Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Snijfolie stickers

Snijfolie stickers
Snijfolie stickers Snijfolie stickers Snijfolie stickers Snijfolie stickers

Snijfolie stickers

  • Uw belettering op raam, auto of andere toepassing
  • Ruime keuze uit diverse duurzame foliekleuren
  • Watervast en vochtbestendig
  • Kleurbestendig (geen verkleuring)

Kwaliteit
gegarandeerd

30.000+ tevreden
klanten

100% tevredenheids-
garantie

Supersnel
geleverd

Productie in
eigen huis

;
Direct bestellen

Offerte aanvragen

  • Ontvang een vrijblijvende offerte op maat
  • Ideaal voor zakelijke klanten
  • Wij denken mee door gratis advies
Offerte aanvragen
;

Plakletters en andere snijfolie stickers

Snijfolie voor raambelettering

Bent u op zoek naar een mooie en professionele raambelettering? Onze snijfolie stickers zijn hier prima geschikt voor! Uw logo of reclame uiting snijden we in witte, zwarte of gekleurde folie uit zodat enkel die delen op het raam komen, de achtergrond blijft transparant. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw logo of beeldmerk uitsnijden op permanente, duurzame folie zodat deze voor onbeperkte tijd op uw raam blijft plakken. Wilt u liever tijdelijke raamfolie stickers nodig i.v.m. SALE actie? Dan kunnen we dit erg voordelig uitvoeren op tijdelijke budget folie. Door ons brede scala aan Avery folies hebben we voor iedere toepassing een geschikte oplossing en kunnen we vrijwel iedere huisstijl kleur benaderen. Meer weten? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan!


Snijfolie voor autobelettering

Uiteraard kunnen we ook voor uw autobelettering hoogwaardige snijfolie stickers leveren. Onze Avery folies zijn zijn volledig water- en slijtvast. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw professionele autobelettering. Daarnaast is het geen probleem om met de belettering door de wasstraat te rijden en verkleuren de folies niet in het zonlicht. Voor snijfolie t.b.v. autobelettering is het aan te raden een Avery folie uit de 700 serie of hoger aan te houden, deze hebben geen krimp effect en gaan jaren mee. Meer weten? Wij geven u graag een persoonlijk advies op maat!

Snijfolie voor overige toepassingen

Snijfolie is natuurlijk geschikt voor vele toepassingen, zoals bijvoorbeeld een belettering op een buiten bord, lichtbak, in winkels of voor op muren. U kunt het zo gek niet verzinnen. Heeft u een leuk idee voor een bepaalde belettering? Vertel het ons en we kijken graag met u mee!