Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Statische stickers

Statische stickers
Statische stickers Statische stickers Statische stickers

Statische stickers

  • Statische hechting zonder lijm
  • Geschikt voor op winkelraam / autoraam
  • Meerdere malen herbruikbaar
  • Gemakkelijk te bewaren
  • Los gesneden of op vellen

Offerte aanvragen

Besteld u zakelijk of wenst u meer advies? Onze stickerexperts staan voor u klaar om een passende offerte op maat te maken.

Binnen 2 uur

Een vrijblijvende offerte
in uw mailbox

Persoonlijk advies

Wij denken met u mee
voor de beste toepassing

Naar offerteformulier

Eenvoudig bestellen

Wilt u gelijk weten wat het kost? Start dan hier eenvoudig met het samenstellen!

Geef meer specificaties op in de volgende stap

Statische stickers

U kent de statische stickers vast wel: die vrolijke dierenfiguurtjes op de autoruiten van jonge gezinnen. Maar de statische sticker is ook ideaal voor andere doeleinden. Het grote voordeel van statische stickers is dat ze op ramen blijven zitten door de statische lading die de stickers hebben. En doordat ze geen lijmresten achter laten, kunnen ze meerdere keren gebruikt worden. Wanneer u een statische sticker opnieuw wilt gebruiken, kunt u deze indien nodig even afspoelen, droogmaken en hergebruiken of schoon en droog bewaren.

Onze statische stickers zijn geschikt om te gebruiken op ieder raamtype. Als de ondergrond maar glad is, dat is de enigste vereiste. Ze blijven gegarandeerd minimaal vijf maanden en kunnen zelfs tot acht maanden blijven zitten. Met een statische sticker van Stickerwinkel.com geeft u uw winkelruit een persoonlijke boodschap mee.

Statische sticker: promotioneel of decoratief

De statische sticker is dus ideaal om toe te passen voor tijdelijke acties, evenementen en wisselende thema's. Maar ze zijn niet alleen geschikt voor promotionele doeleinden, maar kunnen ook ter decoratie dienen voor uw ruiten, spiegels en autoruiten.

Of u nou één of meerdere statische stickers nodig heeft: bij ons kan het allemaal. We kunnen uw statische stickers slitten op vellen of rechthoekig los snijden in elke unieke vorm.

De voordelen van Stickerwinkel.com

Het allergrootste voordeel van Stickerwinkel.com is dat wij altijd de meest concurrerende prijzen bieden en dat voor een uitstekende prijs. Daarnaast hebben we betrouwbaarheid, persoonlijkheid en service hoog in het vaandel staan. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van de statische sticker? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.