Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Statische stickers

Statische stickers
Statische stickers Statische stickers Statische stickers

Statische stickers

  • Statische hechting zonder lijm
  • Geschikt voor op winkelraam / autoraam
  • Meerdere malen herbruikbaar
  • Gemakkelijk te bewaren

Kwaliteit
gegarandeerd

30.000+ tevreden
klanten

100% tevredenheids-
garantie

Supersnel
geleverd

Productie in
eigen huis

;
Direct bestellen

Direct bestellen

  • Maak zelf je keuzes
  • Bekijk direct wat het kost
  • Simpel en snel besteld
Bereken uw prijs
Direct bestellen

Offerte aanvragen

  • Ontvang een vrijblijvende offerte op maat
  • Ideaal voor zakelijke klanten
  • Wij denken mee door gratis advies
Offerte aanvragen
;

Statische stickers

U kent de statische stickers vast wel: die vrolijke dierenfiguurtjes op de autoruiten van jonge gezinnen. Maar de statische sticker is ook ideaal voor andere doeleinden. Het grote voordeel van statische stickers is dat ze op ramen blijven zitten door de statische lading die de stickers hebben. En doordat ze geen lijmresten achter laten, kunnen ze meerdere keren gebruikt worden. Wanneer u een statische sticker opnieuw wilt gebruiken, kunt u deze indien nodig even afspoelen, droogmaken en hergebruiken of schoon en droog bewaren.

Onze statische stickers zijn geschikt om te gebruiken op ieder raamtype. Als de ondergrond maar glad is, dat is de enigste vereiste. Ze blijven gegarandeerd minimaal vijf maanden en kunnen zelfs tot acht maanden blijven zitten. Met een statische sticker van Stickerwinkel.com geeft u uw winkelruit een persoonlijke boodschap mee.


Statische sticker: promotioneel of decoratief

De statische sticker is dus ideaal om toe te passen voor tijdelijke acties, evenementen en wisselende thema's. Maar ze zijn niet alleen geschikt voor promotionele doeleinden, maar kunnen ook ter decoratie dienen voor uw ruiten, spiegels en autoruiten.

Of u nou één of meerdere statische stickers nodig heeft: bij ons kan het allemaal. We kunnen uw statische stickers slitten op vellen of rechthoekig los snijden in elke unieke vorm.

De voordelen van Stickerwinkel.com

Het allergrootste voordeel van Stickerwinkel.com is dat wij altijd de meest concurrerende prijzen bieden en dat voor een uitstekende prijs. Daarnaast hebben we betrouwbaarheid, persoonlijkheid en service hoog in het vaandel staan. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van de statische sticker? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.