Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we onderstaand antwoord gegeven op enkele veel gestelde vragen. Door op onderstaande vraag te klikken kunt u direct het antwoord bekijken.

Indien u akkoord bent met de offerte kunt u dat aangeven d.m.v. een reply te sturen op de gestuurde offerte e-mail. Wanneer u dat nog niet gedaan heeft het te drukken bestand meesturen als bijlage. Nadat wij uw reply hebben ontvangen sturen we u z.s.m. de digitale drukproef. Hierin ziet u een overzicht van de bestelling met een voorbeeld van de sticker. Pas wanneer u de digitale drukproef heeft bevestigd gaan we over tot de productie en verzending van de stickers.

Link naar deze vraag

Opstartkosten zijn standaard kosten die we bij iedere bestelling in rekening brengen. Denk hierbij aan het opmaken van het drukvel, het instellen van de printers en het materiaal verlies bij iedere bestelling. Wanneer u meerdere soorten stickers besteld betaalt u ook een keer de opstartkosten.

Link naar deze vraag

De levertijd na akkoord bevestiging van de drukproef is ca. 5-7 werkdagen (afhankelijk van het product). Digitaal gedrukte full color stickers, textielstickers en raamstickers kunnen we ook leveren i.c.m. een 48u en 24u service. Mocht u hiervan gebruik willen maken dan passen we graag de offerte hierop aan.

Link naar deze vraag

Klik hier voor meer info over de bestelprocedure.

Link naar deze vraag

Stickerwinkel.com wilt het u zo gemakkelijk mogelijk maken en hanteert daarom diverse betaalopties. U kunt kiezen voor een betaling via iDeal, MisterCash (voor Belgische klanten), PayPal, Credit Card, vooruit betalen via pro-forma factuur, of op rekening (voor vaste klanten). De gewenste betaaloptie kunt u opgeven op de digitale drukproef pagina waar u de bestelling kunt controleren en afronden.

Link naar deze vraag

Dat is mogelijk. We kunnen u diverse samples toesturen van reeds gemaakte stickers zodat u de kwaliteit kunt beoordelen. Het is helaas niet altijd mogelijk een sample te ontvangen van uw eigen sticker. We moeten dan het gehele drukproces op gang zetten voor 1 exemplaar. Hier zijn te hoge kosten aan verbonden. Mocht het een zeer grote afname betreffen dan kan dit eventueel wel na overleg.

Link naar deze vraag

De kwaliteit van onze vinyl stickers is altijd van buitenkwaliteit en worden volgens de hoogste standaarden geproduceerd. Doordat we de stickers met solvent inkten bedrukken in zowel in een zeefdruk als full color productie zijn deze stickers minimaal 3 jaar weerbestendig en UV bestand. Tevens hebben de stickers een hoge kras- en slijtvastheid. Onze etiketten op rol en offset geproduceerde stickers zijn van binnenkwaliteit.

Link naar deze vraag

Bij voorkeur ontvangen we altijd het te drukken bestand opgemaakt in adobe illustrator in .eps / .ai of .pdf formaat. Alle betreffende tekst kunt u omzetten naar lettercontouren. Mocht u full color stickers bestellen dan kunt u ook een afbeelding van minimaal 300 dpi aanleveren als .jpg formaat. Denk hierbij aan 2 mm afloop voor het snijden. Natuurlijk kan niet iedereen dit specifiek aanleveren. In veel gevallen is een word bestand of normale .jpg ook voldoende. Uw gestuurde bestanden worden altijd van te voren gecontroleerd of deze geschikt zijn voor een scherpe productie. Indien dit niet het geval is dan laten we dat altijd nog even weten.

Link naar deze vraag

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 9,00 euro. De prijs is exclusief 21% BTW.

Link naar deze vraag

De verzendkosten naar België bedragen € 6,95 euro in plaats van de GRATIS verzending naar Nederland. Dit komt doordat de verzendkosten vanuit Nederland hoger zijn naar België. De prijs is exclusief 21% BTW. Wanneer u voor een Belgisch bedrijf besteld kunt u uw BTW nummer doorgeven en gaat de facturatie op basis van 0% BTW.

Link naar deze vraag

De digitale drukproef kan altijd nog aangepast worden. U kunt dan een reply sturen op de drukproef mail en het nieuwe te drukken bestand meesturen. Indien wij de opmaak hebben gedaan kunt u in de mail aangeven wat u gewijzigd wilt hebben. Ook is het mogelijk de factuur of het aflever adres aan te passen. Dit kunt u ook aangeven via de mail.

Link naar deze vraag

De betaling verloopt in principe altijd vooraf. Hier hebben we bewust voor gekozen vanwege de vele wanbetalers. Het komt te vaak voor dat de klant te laat betaald na vele herinneringen, dit kost ons veel tijd en moeite. Vandaar onze policy eerst vooraf betalen en daarna de stickers produceren en verzenden. Natuurlijk geven we altijd een 100% garantie op de levering van de stickers. Mochten deze namelijk niet volgens afspraak in de digitale drukproef geleverd zijn dan gaan we deze opnieuw produceren of ontvangt u uw geld terug.

Link naar deze vraag

Wanneer u een vaste klant bent of grote instelling die niet vooraf kan betalen is het mogelijk om op rekening betalen. Dit is altijd op afspraak en kunt u aanvragen bij Cid Meeuwis via info@stickerwinkel.com.

Link naar deze vraag

Het is geen probleem om bij Stickerwinkel.com met credit card te betalen. Alle credit card betalingen worden via een beveiligde server van betaalprovider Buckaroo uitgevoerd. Op deze manier verloopt uw credit card betaling probleemloos en fraude loos.

Link naar deze vraag

Dat is mogelijk. Wanneer u voor een bedrijf uit België besteld kunt u het BTW nummer doorgeven wanneer u dat nog niet heeft gedaan. Indien u akkoord bent met de drukproef dan kunt u dit bij de btaalopties aangeven en bevestigen dat u vooraf op factuur wenst te betalen. De factuur wordt dat op basis van 0% BTW naar u gemaild. Nadat de betaling is ontvangen gaan we over tot de productie en verzending van de stickers.

Link naar deze vraag

U kunt op twee manieren het bestand aanleveren voor de upload module:

1. Een adobe illustrator bestand

  • Bestandsformaat .pdf, .eps of .ai
  • Gebruikte lettertypes (fonts) omgezet naar lettercontouren
  • Gebruikte afbeeldingen moeten een resolutie hebben van 300dpi of hoger
  • Kleurwaarden in CMYK (RGB of PMS wordt omgezet naar CMYK en kan afwijken)
  • Indien van toepassing een afloop geven van 6mm. Dus 3mm aan alle zijden


2. Een afbeelding

  • Bestandsformaat .jpg, .png, .tif of .psd
  • Resolutie 300 dpi of hoger
  • Kleurwaarden in CMYK (RGB of PMS wordt omgezet naar CMYK en kan afwijken)
  • Indien van toepassing een afloop geven van 6mm. Dus 3mm aan alle zijden

Maakt u zich geen zorgen! Uw bestand wordt altijd gecontroleerd voordat we gaan drukken. Mocht er iets niet goed zijn dan koppelen we dit terug, we komen er altijd samen uit!

Link naar deze vraag

Mochten de stickers afwijken van de afgesproken kwaliteit, of wijkt de bedrukking af van het voorbeeld / drukproef dan is het uiteraard geen probleem uw geld terug te krijgen. U kunt de stickers dan op eigen kosten retour sturen naar onderstaand adres. Na ontvangst van het pakket zullen we de klacht uitvoerig controleren en contact met u opnemen.

Stickerwinkel.com B.V.
Afd. Retouren (vermeld hier ook uw ordernummer)
Zandven 2A
5505 RN Veldhoven

Onze insteek is in eerste instantie de fout te herstellen, dit gebeurd uiteraard in overleg. Mocht u liever het bedrag retour wensen dan is geen probleem.

Link naar deze vraag