Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Textielstickers

Textielstickers
Textielstickers Textielstickers Textielstickers Textielstickers

Textielstickers

  • Uw eigen textielsticker tijdelijk op kleding
  • Blijft gedurende de dag goed zitten
  • Na gebruik weer gemakkelijk te verwijderen
  • Geschikt als naambadge op evenementen

Kwaliteit
gegarandeerd

30.000+ tevreden
klanten

100% tevredenheids-
garantie

Supersnel
geleverd

Productie in
eigen huis

;
Direct bestellen

Direct bestellen

  • Maak zelf je keuzes
  • Bekijk direct wat het kost
  • Simpel en snel besteld
Bereken uw prijs
Direct bestellen

Offerte aanvragen

  • Ontvang een vrijblijvende offerte op maat
  • Ideaal voor zakelijke klanten
  • Wij denken mee door gratis advies
Offerte aanvragen
;

Textielstickers

Textielstickers worden speciaal geproduceerd om tijdelijk op kleding te plakken. De textielstickers van Stickerwinkel.com worden ook van echt textiel gemaakt waardoor ze erg flexibel en buigzaam zijn, zodat deze met uw kleding meebeweegt. Een textielsticker blijft plakken op kleding, stoffen, vloerbedekking en alle andere vezelmaterialen met uitzondering van suède en velours. De speciale lijm zorgt ervoor dat textielstickers enerzijds beter hechten dan gewone stickers en anderzijds ook beter verwijderd kunnen worden, zonder dat er lijmresten achterblijven.


Textielsticker die prima blijft zitten

Wanneer u onze textielstickers op kleding aanbrengt, bent u ervan verzekerd dat deze gedurende de dag prima blijft zitten. En na gebruik zijn ze ook nog eens eenvoudig te verwijderen. Dit en het feit dat ze beschrijfbaar zijn met pen of stift, zorgt ervoor dat de textielsticker uitermate geschikt is om te gebruiken als naambadge op evenementen of beurzen.

Over het algemeen worden onze textielstickers in full colour geproduceerd op Mimaki printers. Deze printers zorgen voor een haarscherpe full colour bedrukking. Zo kunnen wij de textielsticker voordelig aanbieden in een kleinere afname. Een grote hoeveelheid textielstickers bestellen? Dan produceren wij deze voornamelijk in zeefdrukproductie en in losse kleuren.

Iedere maat en vorm mogelijk

Wij bieden onze textielstickers in twee materialen aan. Bij een promotioneel evenement is fototex perfect, omdat de bedrukking helder en scherp is. En bij sportieve doeleinden is rayon acetaat datgene wat u zoekt. Dit materiaal heeft een wat sterkere kleefkracht.

Daarnaast is een textielsticker in iedere maat en vorm verkrijgbaar. Van het standaard rechthoekige formaat tot een unieke vorm. Hoe dit kan? Doordat we na het produceren van de textielstickers deze digitaal kunnen nabewerken, zodat er niet voor elke vorm een nieuw stansmes gemaakt hoeft te worden. Dit scheelt zowel in kosten als in levertijd. Wij leveren onze stickers zowel los als op vellen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van textielstickers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.