Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Foliedruk stickers op rol

Foliedruk stickers op rol
Foliedruk stickers op rol Foliedruk stickers op rol Foliedruk stickers op rol Foliedruk stickers op rol

Foliedruk stickers op rol

  • Stickers op rol in foliedruk geproduceerd
  • Breed scala aan materiaal en opdruk kleuren
  • Productie in losse kleuren
  • Voordelig bij kleine en grote afname

Kwaliteit
gegarandeerd

30.000+ tevreden
klanten

100% tevredenheids-
garantie

Supersnel
geleverd

Productie in
eigen huis

;
Direct bestellen

Offerte aanvragen

  • Ontvang een vrijblijvende offerte op maat
  • Ideaal voor zakelijke klanten
  • Wij denken mee door gratis advies
Offerte aanvragen
;

Foliedruk op rol

Etiketten of stickers die in foliedruk op rol worden geproduceerd, zijn wellicht de meest unieke stickers op rol die u kunt verkrijgen. Het grote voordeel van foliedruk op rol is namelijk dat er een breed scala aan materiaalkleuren en opdrukkleuren mogelijk is, waaronder fluor kleuren en metallic kleuren. Middels foliedruk op rol kunt u dus een unieke kleurcombinatie maken voor uw etiket of sticker.

Middels foliedruk op rol is het echter alleen mogelijk om in losse kleuren te drukken. Wilt u uw etiketten of stickers in full color gedrukt hebben. Bekijk dan onze mogelijkheden voor full color op rol. Waar full color op rol gedrukt wordt met inkt, wordt er voor foliedruk op rol gebruik gemaakt van gekleurd folie. De techniek van foliedruk op rol is er dus op gebaseerd dat door middel van hitte of lijm een flinterdun laagje folie wordt aangebracht.


Voordelig bij kleine afname

Foliedruk stickers op rol zijn prijstechnisch vooral bij een kleinere afname erg interessant. Foliedruk op rol is dus ideaal voor wanneer u bijvoorbeeld een klein aantal adreswijzigingetiketten nodig heeft. Of opvallende fluor stickertjes met uw nieuwe IBAN gegevens. Natuurlijk brengen we graag een geheel vrijblijvende offerte voor u uit, zodat u weet wat uw voordeel is om met Stickerwinkel.com in zee te gaan.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van foliedruk op rol? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een deskundig en persoonlijk advies.