Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Stickers laten maken

Stickers laten maken
Stickers laten maken Stickers laten maken Stickers laten maken Stickers laten maken

Stickers laten maken

  • Laat uw Eigen Stickers op maat Maken!
  • Los Geleverd of op Handige Vellen
  • Snel Geleverd, Kies je Eigen Levertijd
  • In iedere Maat en Vorm Leverbaar
  • Wij geven u graag Persoonlijk Advies


Eenvoudig bestellen

Wilt u gelijk weten wat het kost? Start dan hier eenvoudig met het samenstellen!

Geef meer specificaties op in de volgende stap

Offerte aanvragen

Besteld u zakelijk of wenst u meer advies? Onze stickerexperts staan voor u klaar om een passende offerte op maat te maken.

Binnen 2 uur

Een vrijblijvende offerte
in uw mailbox

Persoonlijk advies

Wij denken met u mee
voor de beste toepassing

Naar offerteformulier

Stickers maken

Wilt u voordelig stickers laten maken? Dan bent u bij Stickerwinkel.com aan het juiste adres. Wij maken namelijk al stickers vanaf € 37,00. Daarmee zijn we dan ook de ultieme prijsvechter in Nederland en België. Stickers maken wij met de nieuwste druktechnieken in de moderne drukwereld én dat van een uitstekende kwaliteit. Onze stickers gaan bij buitengebruik zelfs drie jaar mee en worden haarscherp geproduceerd.

Mimaki printers of zeefdruk

Wanneer u besluit om uw stickers door ons te laten maken, heeft u de keuze uit twee verschillende productievormen. Meestal maken wij stickers met onze hoogwaardig full color Mimaki printers. Middels deze productiewijze worden grote stickerrollen van één meter breed door de printers gevoerd. Op deze manier wordt de betreffende opdruk haarscherp op het materiaal geprint. Doordat er met solvent inkten wordt gewerkt is deze opdruk bij buitengebruik minimaal drie jaar kleurecht. Nadat de stickers geprint zijn, gaan ze stickerrollen door digitale plotters om uw stickers nauwkeurig na te bewerken.

Voor complexere aanvragen maken we stickers in zeefdruk. Wanneer we stickers middels zeefdruk maken, worden de stickers per kleur gedrukt op stickervellen van ca. 50cm x 35cm. In de voorbereiding wordt er per kleur een film gemaakt die daarna wordt belicht op de zeef. Een zeef is een groot raster met kleien gaatjes waar de inkt doorheen gaat in de betreffende vorm of tekst. Door middel van een rakel wordt de inkt door de gaatjes gedrukt en komt de gewenste opdruk op het stickervel. Nadat de stickers gedrukt zijn, worden ze nabewerkt in de gewenste vorm.

Stickers nabewerken

Nadat de stickers gemaakt zijn, kunnen we bij Stickerwinkel.com de stickers op verschillende manieren nabewerken. De rechthoekige stickers worden machinaal op maat gesneden. Dit gebeurt op de millimeter nauwkeurig. Wanneer we de stickers in een unieke vorm moeten maken, gaan ze door digitale plotters die n.a.v. referentietekens nauwkeurig de betreffende vorm uitslitten. De stickers kunnen dan op vellen of los geleverd worden.

U kunt er eventueel ook voor kiezen om de stickers te laten lamineren. Middels deze transparante laag wordt de levensduur van de sticker aanzienlijk vergroot.

Stickers laten maken bij Stickerwinkel.com

Als u uw stickers door ons laat maken, is alles mogelijk. Van klein tot groot formaat en van 50 tot 500.000 stuks. En dat in alle vormen en maten. Wij staan bekend als een vertrouwde stickerleverancier die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van stickers maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij voorzien u graag van een passend advies.