Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Aluminium stickers

Aluminium stickers
Aluminium stickers Aluminium stickers Aluminium stickers Aluminium stickers

Aluminium stickers

  • Uniek uiterlijk in mat, glans en geborsteld aluminium
  • Hittebestand tot 120 ºC
  • Duurzaam, dus ook geschikt voor buitengbruik
  • UV bstand, verkleurt niet
  • Spoedlevering mogelijk binnen 24u / 48u


Eenvoudig bestellen

Wilt u gelijk weten wat het kost? Start dan hier eenvoudig met het samenstellen!

Geef meer specificaties op in de volgende stap

Offerte aanvragen

Besteld u zakelijk of wenst u meer advies? Onze stickerexperts staan voor u klaar om een passende offerte op maat te maken.

Binnen 2 uur

Een vrijblijvende offerte
in uw mailbox

Persoonlijk advies

Wij denken met u mee
voor de beste toepassing

Naar offerteformulier

Aluminium stickers

Aluminium stickers zijn stickers met een metaal uiterlijk. De stickers zijn gemaakt van een hoogwaardig polyester materiaal en zijn daardoor hittebestand tot 120 ºC. Tenminste, is de garantie die we kunnen geven vanuit de fabrikant. In de praktijk zie je dat onze aluminium stickers hittebestand zijn tot zelfs 150 ºC. De aluminium sticker is breed inzetbaar: te gebruiken als logosticker, designsticker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan laptops, machines, printers en monitoren. Ook kunnen de stickers ingezet worden op hitte oplopende ondergronden zoals bijvoorbeeld accu's en kookplaten. Aluminium polyester stickers kunnen worden geslit in een unieke vorm op vel, of als los geleverde stickers geleverd worden.

De aluminium sticker kan ook uitgevoerd worden op solid foil. Dit is een dik en stug materiaal wat vaak gebruikt wordt als kenplaat koelinstallatie sticker. Dit materiaal heeft als unieke eigenschap dat u met een pen de gegevens als het ware in het materiaal kunt kerven, zodat het niet meer uitwisbaar is.

Onze aluminium stickers worden in de meeste gevallen in full color geproduceerd. Indien het grotere stickers betreft en een grotere afname, is het vaak voordeliger om een zeefdrukproductie aan te houden in losse kleuren.

Voordelen van de aluminium sticker

De aluminium stickers van Stickerwinkel.com hebben diverse voordelen:

  • Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik
  • Hittebestand tot 120 ºC
  • Uniek mat of hoogglans aluminium uiterlijk
  • Los geleverd of op vellen mogelijk

Hittebestendige aluminium stickers

Wanneer we aluminium stickers produceren op mat zilver, glans zilver en glans goud polyester dan kunnen deze ook worden ingezet als hittebestendige stickers tot 150 graden. De toepassingen zijn onder andere geschikt voor op accu's en ovens. Kortom, ieder object dat kan oplopen tot 150 graden. Let op dat deze stickers niet direct besteld kunnen worden. Mocht u deze stickers willen bestellen dan kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Waarom Stickerwinkel.com?

Wanneer u voor uw aluminium stickers kiest voor Stickerwinkel.com, bent u verzekerd van een uitstekende prijs. Dit omdat wij onze materialen in grote hoeveelheden kunnen inkopen. Wij streven ernaar om de goedkoopste aluminium stickers in Nederland aan te bieden volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Daarnaast voorzien we u altijd van een persoonlijk en passend advies. Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van de aluminium sticker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.