Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Aluminium stickers

Aluminium stickers
Aluminium stickers Aluminium stickers Aluminium stickers Aluminium stickers Aluminium stickers

Aluminium stickers

  • Uniek mat of glanzend aluminium uiterlijk
  • Duurzaam, dus ook geschikt voor buitengbruik
  • UV bstand, verkleurt niet
  • Bedrukking in full color of met losse PMS kleuren
  • Spoedlevering mogelijk binnen 24u / 48u
Levering Levering in Nederland en België
Bereken prijs Spoedlevering binnen 24 of 48 uur
Bereken prijs Uitstekende service en begeleiding
Bereken prijs Productie in eigen huis

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan

Onze stickerspecialisten staan voor u klaar om een scherpe aanbieding te doen

Eenvoudig bestellen

Bereken direct uw scherpe prijs en bestel eenvoudig uw stickers online

Aluminium stickers

Aluminium stickers zijn stickers met een metaal uiterlijk. De aluminium sticker is breed inzetbaar: te gebruiken als logosticker of designsticker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan laptops, machines, printers en monitoren. Aluminium polyester stickers kunnen worden geslit in een unieke vorm op vel. De anderen aluminium materialen kunnen enkel gesneden worden op maat of gestanst worden i.v.m. de dikte van de stickers.

De aluminium sticker kan ook uitgevoerd worden op solid foil. Dit is een dik en stug materiaal wat vaak gebruikt wordt als kenplaat koelinstallatie sticker. Dit materiaal heeft als unieke eigenschap dat u met een pen de gegevens als het ware in het materiaal kunt kerven, zodat het niet meer uitwisbaar is.

Onze aluminium stickers worden in de meeste gevallen in full color geproduceerd. Indien het grotere stickers betreft en een grotere afname, is het vaak voordeliger om een zeefdrukproductie aan te houden in losse kleuren.

Voordelen van de aluminium sticker

De aluminium stickers van Stickerwinkel.com hebben diverse voordelen:

  • Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik
  • Uniek mat of hoogglans aluminium uiterlijk
  • Los geleverd of op vellen mogelijk

Hittebestendige aluminium stickers

Wanneer we aluminium stickers produceren op mat zilver polyester dan kunnen deze ook worden ingezet als hittebestendige stickers tot 150 graden. De toepassingen zijn onder andere geschikt voor op accu's en ovens. Kortom, ieder object dat kan oplopen tot 150 graden. Let op dat deze stickers niet direct besteld kunnen worden. Mocht u deze stickers willen bestellen dan kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Waarom Stickerwinkel.com?

Wanneer u voor uw aluminium stickers kiest voor Stickerwinkel.com, bent u verzekerd van een uitstekende prijs. Dit omdat wij onze materialen in grote hoeveelheden kunnen inkopen. Wij streven ernaar om de goedkoopste aluminium stickers in Nederland aan te bieden volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Daarnaast voorzien we u altijd van een persoonlijk en passend advies. Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van de aluminium sticker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.