Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Auto stickers

Auto stickers
Auto stickers Auto stickers Auto stickers Auto stickers

Auto stickers

  • Uw full color sticker op uw auto
  • Uw belettering op uw auto
  • Uw magneet stickers op uw auto
  • Uw one way vision sticker op uw autoraam

Kwaliteit
gegarandeerd

30.000+ tevreden
klanten

100% tevredenheids-
garantie

Supersnel
geleverd

Productie in
eigen huis

;
Direct bestellen

Offerte aanvragen

  • Ontvang een vrijblijvende offerte op maat
  • Ideaal voor zakelijke klanten
  • Wij denken mee door gratis advies
Offerte aanvragen
;

Auto stickers in full color

Wilt u uw eigen full color logo of afbeelding laten produceren voor op uw auto? Bij Stickerwinkel.com bent u aan het juiste adres voor dit soort auto stickers. Wij produceren uw logo of afbeelding haarscherp op hoogwaardig polymeer vinyl en snijden deze desgewenst uit in een unieke vorm voor een fraai resultaat. Het polymeer vinyl is volledig watervast en geschikt voor langdurig buitengebruik, daarnaast is de folie volledig maatvast en krimpt niet.

Het polymeer vinyl bedrukken we haarscherp in full color op basis van solvent inkten, deze inkten verkleuren niet, waardoor u de auto stickers prima jarenlang op uw auto kunt bevestigen.


Uw eigen belettering op uw auto

Natuurlijk kunnen we ook een belettering produceren die u vervolgens op uw auto plakt. Hierbij wordt een logo of tekst in een standaard snijfolie kleur uitgesneden zodat enkel die delen op uw auto geplakt worden. Wanneer u geen full color logo heeft, zou dit de beste oplossing zijn. We hebben namelijk een ruim assortiment aan verschillende snijfolie kleuren die allemaal maatvast zijn en geschikt zijn als autostickers voor een leven lang op uw auto!

Tijdelijke autostickers voor uw reclameboodschap

Wilt u uw reclameboodschap liever tijdelijk op uw auto? Dat kan met onze magnetische auto stickers. Deze auto stickers hebben als eigenschap dat ze een magnetische belijming hebben, waardoor u de auto sticker zo vaak als u wilt op uw auto kunt plakken en weer kunt verwijderen. Daarnaast worden de auto stickers met solvent inkten bedrukt zodat deze niet verkleuren bij buitengebruik.

Uw eigen one way vision sticker op uw autoraam

Voor op uw autoraam hebben we ook een uitstekende oplossing! Bij Stickerwinkel.com hebben we hiervoor speciale one way vision folie. Deze folie heeft kleine gaatjes en een zwarte backing die ervoor zorgen dat u gewoon vanuit de binnenzijde van uw auto naar buiten kunt kijken. En met zo'n auto sticker is aan de buitenzijde uw reclameboodschap wel duidelijk zichtbaar. Veilig en effectief dus! One way vision folie ziet u vooral terug op bijvoorbeeld stadsbussen.

Uw eigen kentekenplaat sticker op uw kentekenplaathouder

Wilt u liever reclame maken met een auto sticker op uw kentekenplaathouder? Dat kan en is bijzonder effectief! Onze kenplaat autostickers worden met een extra sterke lijmlaag geproduceerd en kunt u gemakkelijk over een bestaande bedrukking op de kentekenplaathouder plakken. Daarnaast zijn ook deze autostickers geschikt voor langdurig buitengebruik en verkleuren ze niet. Kentekenplaat stickers zijn bijzonder effectief doordat ze continue in het verkeer gezien worden.

Zoals u ziet hebben we bij Stickerwinkel.com veel verschillende mogelijkheden op het gebied van auto stickers. Vraag direct een vrijblijvend offerte aan of neem contact met ons op voor een passend advies.