Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Magneetstickers

Magneetstickers
Magneetstickers Magneetstickers Magneetstickers Magneetstickers

Magneetstickers

  • Val op met uw reclame boodschap op uw auto
  • Gemakkelijk toe te passen en te verwijderen
  • Duurzaam en geschikt voor buitengebruik
  • Waterbestendig en UV bestendig

Kwaliteit
gegarandeerd

30.000+ tevreden
klanten

100% tevredenheids-
garantie

Supersnel
geleverd

Productie in
eigen huis

;
Direct bestellen

Offerte aanvragen

  • Ontvang een vrijblijvende offerte op maat
  • Ideaal voor zakelijke klanten
  • Wij denken mee door gratis advies
Offerte aanvragen
;

Magneetstickers

De magneetstickers van Stickerwinkel.com zijn uitstekend geschikt om gemakkelijk op uw auto te plakken en uw reclameboodschap te laten opvallen. Onze magneetstickers maken rijden in de file leuk, aangezien u van deze momenten optimaal kunt profiteren. U trekt met een magneetsticker ongetwijfeld de aandacht onderweg en u vergroot de kans om interessante prospects binnen te halen.


De voordelen van een magneetsticker

Het grootste voordeel van magneetstickers is dat ze enerzijds eenvoudig aan te brengen zijn en anderzijds ook weer eenvoudig te verwijderen. En desondanks blijven ze toch prima zitten tijdens het rijden. Het is wel belangrijk om uw magneetsticker er bij langer gebruik af en toe af te halen en schoon te maken.

Ook zijn onze magneetstickers erg duurzaam omdat ze bedrukt worden met solvent inkten. Solvent inkten zijn speciale inkten die niet vervagen bij zonlicht en dus uitermate geschikt zijn voor buitengebruik. U hoeft uzelf dus geen zorgen te maken wanneer de magneetsticker langdurig aan de zon of een heftige regenbui wordt blootgesteld, aangezien deze UV bestendig en waterbestendig is.

Kies voor de magneetstickers van Stickerwinkel.com

Wanneer u kiest voor de magneetstickers van Stickerwinkel.com, kiest u voor kwaliteit. Wij zij niet voor niets dé stickerleverancier met al meer dan 12 jaar ervaring die staan voor kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke service. Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van de magneetsticker? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.