Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Buiten stickers

Buiten stickers
Buiten stickers Buiten stickers Buiten stickers Buiten stickers

Buiten stickers

  • De beste Stickers voor Outdoor / Buitengebruik!
  • Voor Alle Buitentoepassingen
  • Watervast, Verkleurt Niet in de Zon.
  • Ieder Maat en Vorm Mogelijk!
  • Spoedlevering Mogelijk 24u / 48u

Eenvoudig bestellen

Wilt u gelijk weten wat het kost? Start dan hier eenvoudig met het samenstellen!

Geef meer specificaties op in de volgende stap

Offerte aanvragen

Besteld u zakelijk of wenst u meer advies? Onze stickerexperts staan voor u klaar om een passende offerte op maat te maken.

Binnen 2 uur

Een vrijblijvende offerte
in uw mailbox

Persoonlijk advies

Wij denken met u mee
voor de beste toepassing

Naar offerteformulier

Buiten stickers

Op zoek naar stickers voor buitengebruik? Wij van Stickerwinkel.com produceren buiten stickers die blijven plakken! Onze buiten stickers zijn van duurzaam vinyl en zijn hierdoor volledig watervast. Doordat wij uw buiten sticker met solvent inkten drukken, zijn deze volledig UV bestand en verkleuren niet wanneer deze langdurig in de zon staan. Uw uiting of boodschap is daarom buiten minimaal drie jaar zichtbaar, wanneer u kiest voor onze buiten stickers.

Een buiten sticker in elk formaat en elke vorm

Uw buiten stickers kunnen we in ieder formaat drukken: van groot tot klein. Daarnaast is ook nog eens iedere vorm mogelijk of het nu rechthoekige stickers zijn of geleverd in een unieke vorm. Bij grotere formaten vanaf 50 x 50 mm zit er ook nog eens bij iedere buiten sticker een handige breekslit in de rug. Hiermee kunt u de buiten sticker gemakkelijk van de dragen afhalen.

Buiten stickers: digitaal of in zeefdruk geproduceerd

Onze buiten stickers worden standaard in een digitale full color productie geproduceerd. Het voordeel hiervan is dat vrijwel iedere afbeelding of tekst uitgevoerd kan worden. Daarnaast zijn dit solvent inkten die minimaal drie jaar UV bestand zijn bij buitengebruik. Ook uw digitaal gedrukte buiten stickers zijn daardoor van prima duurzame kwaliteit.

Buiten stickers kunnen we ook in een duurzame zeefdruk productie uitvoeren. Er worden dan ook solvent inkten gebruikt om de duurzame buitenkwaliteit te waarborgen. Bij zeefdruk worden altijd losse PMS kleuren gedrukt en is dus ideaal wanneer u uw huisstijl kleur in een PMS kleur gedrukt wilt hebben.

Voor zowel zakelijk als particulier gebruik

Onze buiten stickers zijn zowel voor de zakelijke als de particuliere markt geschikt. Omdat deze buiten stickers perfect zijn om buiten te gebruiken, zijn ze ideaal voor het bestickeren van uw auto of bedrijfswagen. Maar ook een buiten sticker in een vrolijke vorm of letterstickers zijn een leuke toevoeging aan bijvoorbeeld uw tuinmeubilair of uw plantenbakken.

Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van buiten stickers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.