Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Reclame stickers

Reclame stickers
Reclame stickers Reclame stickers Reclame stickers Reclame stickers

Reclame stickers

  • Uw reclame uiting gedrukt op reclamestickers
  • Geschikt voor langdurig buitengebruik
  • In iedere gewenste maat of vorm
  • Minimaal drie jaar UV bestand en watervast
  • Spoedlevering mogelijk 24u / 48u

Offerte aanvragen

Besteld u zakelijk of wenst u meer advies? Onze stickerexperts staan voor u klaar om een passende offerte op maat te maken.

Binnen 2 uur

Een vrijblijvende offerte
in uw mailbox

Persoonlijk advies

Wij denken met u mee
voor de beste toepassing

Naar offerteformulier

Eenvoudig bestellen

Wilt u gelijk weten wat het kost? Start dan hier eenvoudig met het samenstellen!

Geef meer specificaties op in de volgende stap

Uw reclamestickers, onze uitdaging!

Wilt u reclame maken met stickers? Stickerwinkel.com biedt u verschillende oplossingen op het gebied van reclamestickers. Zo kunnen we bijvoorbeeld reclamestickers maken voor buitengebruik, waardoor uw reclameboodschap goed opvalt voor voorbijgangers. Ook is het mogelijk erg voordelig een grotere afname te produceren om bijvoorbeeld uit te delen op een evenement, in de vorm van promotionele reclamestickers.

Uw reclame buiten goed zichtbaar met de reclamesticker

Reclamestickers kunnen we van groot tot klein formaat produceren en zijn standaard geschikt voor langdurig buitengebruik. De reclamesticker is dus dé ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf, dienst of product met een hoge attentiewaarde. Of u bijvoorbeeld uw reclameboodschap nou groot op de gevel wilt tonen of in het klein aan voorbijgangers: alle opties zijn mogelijk.

Reclame op de vloer?

Heeft u een winkel, bedrijfspand of beurs? Val op met uw reclameboodschap op de vloer. Onze reclamestickers kunnen we namelijk ook met een beschermend vloerlaminaat produceren. Hierdoor kunt u de reclamesticker op een vloer plakken zonder dat de sticker beschadigt wanneer uw bezoekers er overheen lopen. Uw boodschap valt op bij iedere bezoeker. Wilt u meer informatie over reclamestickers voor op de vloer? Kijk dan op onze vloersticker pagina.

Benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van de reclamesticker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.