Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Aluminium stickers: de voordelen en toepassingen in een overzicht

Wat maakt aluminium stickers uniek?

Het uiterlijk van aluminium stickers is op het eerste gezicht al onderscheidend. Deze sticker, die oogt als metaal, is beschikbaar in verschillende afwerkingen, zoals mat en glanzend. Bij een metalen uiterlijk wordt al snel gedacht aan zilver, maar ook kleuren als goud, rosé goud en champagne zijn opties. De afwerking zorgt voor een kwalitatieve sticker met een unieke, hoogwaardige uitstraling.

Laat u niet te veel afleiden door het uiterlijk, want aluminium stickers bezitten naast schoonheid ook erg handige functionele eigenschappen. Doordat ze van hoogwaardig polyester materiaal zijn gemaakt, zijn ze tot 120ºC hittebestendig. Een eigenschap die een wereld aan mogelijkheden in toepassing met zich meebrengt!

aluminium stickers


De voordelen

Dankzij de kwaliteit kunnen aluminium stickers wel tegen een stootje. Dat reikt verder dan alleen hittebestendig zijn: zowel buiten als binnen blijven ze mooi behouden. Op talloze verschillende plekken met wisselende omstandigheden en temperaturen blijven deze stickers mooi. Dat maakt aluminium stickers zo een breed inzetbare optie.

Er zijn veel mogelijkheden voor het ontwerp van een aluminium sticker, maar ze hebben allemaal één overeenkomst: ze tillen een goed ontwerp naar een hoger niveau. Zo maakt glans een ontwerp sterker en opvallender, of maakt bijvoorbeeld de combinatie van rosé goud met een matte afwerking een design meer chique.

Ook voor de levering van de stickers zijn er verschillende opties. Zo kunt u kiezen uit levering op vellen of losse stickers. Elke optie heeft zijn eigen gemakken. 

aluminium stickers printen


Een greep uit de vele toepassingen

Al die opties leiden natuurlijk tot veel toepassingen. Zo is er de mogelijkheid om aluminium stickers bijvoorbeeld in keukens te gebruiken: de stickers houden op zowel de buitenkant van een oven als een koelinstallatie. De informatie blijft behouden. Er is zelfs de optie om de sticker als solid foil uit te laten voeren: een sticker van extra dik materiaal die in de praktijk vaak gebruikt wordt als kenplaat.

Een toepassing van een heel andere aard: als kerst op de taart van de verpakking van bijvoorbeeld een lifestyle product. Lifestyle producten worden van erg dichtbij bekeken en gebruikt. Dat levert een voordeel op, want van dichtbij is de kwaliteit en afwerking van de sticker nóg beter te zien en tevens te voelen. De luxe en kwalitatieve eigenschap wordt dankzij de sticker benadrukt. Dat zijn eigenschappen die gezien mogen worden!

Kortom; net als de opties zijn ook de praktische toepassingen bijna eindeloos. Ook voor uw project is er een aluminium sticker die uw toepassing dat beetje extra geeft.

Mocht u meer vragen hebben over aluminium stickers, enkele samples willen zien of hulp krijgen bij het maken van een keuze, neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag en zijn bereikbaar via info@stickerwinkel.com of +(31)040-3686425.


Andere interessante blogs