Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Zó maken wij stickers: van design tot eindresultaat

Wij zijn trots op onze stickers, maar zorgen er bovenal voor dat u minstens nét zo blij bent met uw nieuwe sticker aanwinsten. Maar voordat deze plakkers kunnen stralen heeft er een zorgvuldig proces plaatsgevonden, dat wij graag laten zien!

Uw sticker, onze service

Een sterk project begint met een goed plan. Heeft u een duidelijke visie voor het eindproduct? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Dat is zo eenvoudig als het selecteren van de verschillende opties die wij bieden. Met een aantal klikken op de knop heeft u op werkdagen na een paar uur al een duidelijk overzicht van ons binnen.

U hoeft het echter niet alleen te doen. Wanneer u contact met ons opneemt bieden wij u graag onze ervaring, expertise en enthousiasme om uw ideeën concreet naar een stickervel om te zetten. Tijd om aan de slag te gaan!

De volgende stap: de productie

Er is een plan, er is een design en productiedetails zijn besproken en vastgelegd. Tijdens het productieproces wordt uw ontwerp aan de hand van de gekozen materialen en afwerking tot leven gebracht en omgezet tot de ideale sticker!

Een veel gekozen productiemethode is het gebruik van onze full color Mimaki printers. Deze hoogwaardige printers drukken het ontwerp haarscherp op het materiaal, waar u dankzij de duurzame solvent inkten bij buitengebruik wel 3 jaar van kunt genieten.

Elk stickerdesign is uniek! Daarom maken wij bij complexere designs gebruik van de zeefdruktechniek. Dit is een gedetailleerd proces waarbij er per kleur een film gemaakt wordt om op de zeef te belichten. Een rakel drukt de inkt door de kleine gaatjes van de zeef in de vorm van het ontwerp. Een klassieke drukmethode om innovatie, kwalitatieve stickers te maken.

Om het plaatje compleet te maken

Het logo, plaatje of de tekst is nu op het stickervel gedrukt. We werken nu aan de laatste details! Ook de nabewerking van de stickers gebeurt met aandacht en precisie.

Rechthoekige stickers worden met behulp van machinale precisie tot op de millimeter nauwkeurig gesneden. Andere, specifieke vormen worden eveneens exact op maat uitgesneden; onze slimme, digitale plotters gebruiken referentietekens om precies de juiste vorm uit te slitten.

Om extra lang van uw eindresultaat te kunnen genieten bieden wij ook de optie om stickers te lamineren. Wanneer u voor deze upgrade kozen heeft wordt er een volledig transparante beschermlaag aangebracht, die het behoud van de kwaliteit verlengt.

Na deze laatste stappen zijn wij klaar om uw nieuwe aanwinsten te leveren! Bent u ook enthousiast geworden over productie van de mooiste stickers of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag en zijn bereikbaar via info@stickerwinkel.com of +(31) 040-3686425.


Andere interessante blogs