Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Wij houden de groei er in!

Stickerwinkel werkt graag aan een fijne, productieve toekomst. Dat doen wij uiteraard niet alleen. Met de aanwinst van twee nieuwe vriendelijke gezichten breiden wij uit om de beste stickers te blijven maken. Wij stellen u dan ook met plezier voor aan de nieuwe leden van het Stickerwinkel team!

Samen werken aan een mooi jaar

Met de toevoeging van onze 2 nieuwe collega’s gaan wij als een goed geoliede stickermachine aan de slag. In eerdere blogs heeft u over ons specialistische team kunnen lezen en hier maakt u kennis met Sophie en Priscilla!


Sophie is een enthousiaste studente die een leuke en nuttige invulling aan haar tussenjaar wil geven en daarvoor haar plek bij ons heeft gevonden. Ook wanneer zij in de toekomst haar studie HR management gaat volgen blijft zij ons graag parttime versterken. Een leerzaam tussenjaar en een visie op de toekomst!

De komende tijd gaat Sophie de fijne kneepjes van het vak leren en de afdeling verkoop ondersteunen. Hier zorgt zij er samen met gezellige collega’s voor dat klanten goed geïnformeerd zijn en alles op het gebied van sales in goede banen wordt geleid.

 

Een nieuwe, sterke schakel

Nadat Priscilla aan het Sint Lucas in Eindhoven is afgestudeerd en ervaring bij Skechers heeft opgedaan werd het tijd voor een nieuwe, leuke uitdaging. Stickerwinkel bleek een goede match voor deze ambities en we vinden het heel erg fijn om haar multifunctionele inzet in huis te hebben.

Priscilla gaat namelijk niet alleen de verkoop ondersteunen, maar gaat ook grafisch voorbereidend werk doen op de DTP afdeling.  Met softwareprogramma Adobe Illustrator maakt zij drukbestanden op waarmee de drukkerij sterk ontworpen, hoogwaardige stickers kan produceren. Zo komen wij tot de plakplaatjes waar wij zo trots op zijn!

Elke stap in het stickerproces draagt een belangrijk deel bij aan het beste eindresultaat en wij zijn erg blij dat Sophie en Priscilla ons met hun expertise komen helpen! Wij geven ze dan ook een warm welkom en gaan samen een goede tijd tegemoet. Heeft u een vraag en kunt u hiervoor wel wat informatie van een stickerexpert gebruiken? Wij staan voor u klaar en zijn te bereiken via de contactpagina of telefoonnummer 040 – 368 64 25.

Andere interessante blogs