Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Werken bij Stickerwinkel.com


Wil je werken in een gemotiveerd en informeel grafisch team met volop doorgroeimogelijkheden? Ben je ambitieus en wil je werken aan een mooie loopbaan in de grafische sector? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Stickerwinkel.com is een snel groeiende stickerdrukkerij en biedt je het volgende:

  • Een goed salaris volgens Grafische cao
  • Een loopbaan met volop doorgroeimogelijkheden
  • Pensioenopbouw
  • Leuke collega’s in een gemotiveerd informeel team
  • 2x per jaar bedrijfsuitje!


Bekijk hier onze vacatures!

Technisch/Creatief DTP-er (Desktop Publisher)

Ben jij een nauwkeurig werkende, creatieve perfectionist? Ben je sterk in het stellen van prioriteiten en ga je bij drukkere periodes graag de uitdaging aan? Ben je graag een helpende hand voor collega’s? Lees dan snel verder!

Samen met jouw collega’s ga je dagelijks aan de slag om de bestellingen een goede doorloop te geven. Snel en veel kunnen schakelen is geen enkel probleem voor jou! Je bent dagelijks bezig met verschillende technische DTP werkzaamheden zoals het opmaken van drukbestanden, mailen naar klanten en ordermanagement. Doordat je continu schakelt tussen de werkzaamheden is de baan lekker variërend en vliegt de tijd voorbij!

Stuur snel je CV en motivatie naar cid@stickerwinkel.com!

Of bekijk de volledige vacature


Verkoopmedewerker binnendienst, met een likje DTP werk!

Ben je een echt mensenmens, en houd je van multitasking? Ben jij een creatieve duizendpoot en ben je communicatief sterk?  Als Sticker-Expert en verkoopadviseur ga je samen met de rest van jou team aan de slag om onze vele particuliere én zakelijke klanten, een goede, creatieve en oplossingsgerichte service te bieden. Snel en veel kunnen schakelen is geen probleem voor jou! Je bent dagelijks bezig met verschillende verkoop werkzaamheden zoals het behandelen van de e-mails, telefoontjes, ordermanagement, en advies aan klanten. Doordat je continue schakelt tussen de werkzaamheden is de baan lekker variërend en vliegt de dag voorbij!

Stuur snel je CV en motivatie naar cid@stickerwinkel.com!

Of bekijk de volledige vacature

'Sticker-maker' (Printoperator, productiemedewerker)

Ben jij een echte krachtpatser met oog voor detail en ga je graag georganiseerd te werk? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan jij zowel goed zelfstandig-, als samenwerken? 

Als printoperator/ productiemedewerker ga je aan de slag met de mooiste en sterkste communicatie, die overal blijft plakken! Je produceert hoge kwaliteit maatwerkstickers voor onze vele particuliere én zakelijke klanten. Jij stuurt de nieuwste Epson printers aan en onderhoud deze. Daarnaast help je graag mee bij je collega’s op de nabewerking met snijden op hoogwaardige Zund machines!

Stuur snel je CV en motivatie naar cid@stickerwinkel.com!

Of bekijk de volledige vacature


Niet weten wat bij je past, maar wel bij ons willen werken?

Stuur gerust een open sollicitatie naar cid@stickerwinkel.com

Andere interessante blogs