Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

We zitten in de lift!

Tijd om eens goed kennis te maken met ons

Recentelijk hebben we een nieuwe collega erbij. En Ik stel dan ook graag Marloe aan u voor, en mijn bestaande collega’s die u wellicht al kent.

Hoe is het allemaal begonnen?

Cid is de persoon die dit ‘sticker gebeuren’ allemaal gestart is. Hij is 7 jaar geleden begonnen als eenmanszaak en heeft Stickerwinkel.com opgebouwd tot een volwaardige B.V. en is nu onze zeer gewaardeerde werkgever van ruim 9 werknemers. Cid is ondernemer in hart en nieren en is dagelijks bezig Stickerwinkel.com nog beter in de markt te zetten. Anouk is onlangs gepromoveerd als manager bij ons op de werkvloer en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat iedereen met een fijn gevoel naar het werk toegaat.


Het orderproces

Wanneer u stickers nodig heeft dan komt u eerst bij de afdeling verkoop uit. Hier heeft u contact met Anouk, of met Robbert Jan, Danielle of ikzelf (Laura). Wij gaan uw aanvraag behandelen en denken graag met u mee over de uitvoering van de stickers. Wanneer u akkoord geeft op de offerte maken wij altijd nog een digitale drukproef voor u ter controle. Na uw akkoord op de drukproef nemen we de stickers in productie.

Daarna wordt uw order doorgestuurd naar de DTP afdeling. Ilona en Laura maken uw stickers dan klaar voor de print en afwerking. Hier worden technische controles uitgevoerd en de afwerking van de stickers juist opgemaakt in een drukbestand. Ronde stickers worden bijvoorbeeld gestanst. En vierkante stickers gesneden op maat. Maar ook slitten en per stuk snijden, of met meerdere stickers op een vel slitten is mogelijk.

Hierna gaat het opmaak bestand naar de printers. Waar Sven het overneemt. Sven zorgt ervoor dat uw bestand geprint wordt zoals deze er ook uitziet op het beeldscherm. En Twan gaat de rollen met geprint werk vervolgens afwerken volgens het eerder gemaakte drukbestand. Snijden onder de snijmachine. Of stansen met de plotter. Na afwerking worden de stickers netjes ingepakt en komen ze uw kant op!

Welkom Marloe!

Nu groeien we goed, en is enige hulp al gewenst.

Marloe gaat om deze reden Twan en Sven helpen in de afwerking. En dit is hard nodig! Over leuke en nieuwe projecten in onze productie vertel ik u graag een volgende keer meer.

Met vriendelijke groet,

Laura Degen

Andere interessante blogs