Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Stickers bestellen in onze webshop: van muisklik tot op de deurmat

Het is zo ver: u wilt stickers laten maken. Weet u al precies hoe het eindresultaat er uit gaat zien of twijfelt u nog een beetje? Wat het ook gaat worden; in onze sticker webshop heeft u altijd overzicht en duidelijkheid. Daar vertellen wij u graag meer over.

Een snelle en vrijblijvende prijsberekening voor uw stickers

Wat het kostenplaatje betreft is het natuurlijk fijn om er eenvoudig achter te komen wat u kunt verwachten. Daar heeft Stickerwinkel aan gedacht! U hoeft alleen maar de gewenste eigenschappen en het aantal stickers te selecteren en vervolgens op de bereken nu uw prijs knop te klikken. Zo weet u direct waar u aan toe bent.                               

Stickers op maat laten maken

Om het eindproduct precies te krijgen zoals u wilt kunt u in ons simpele sticker bestelproces allerlei eigenschappen selecteren. Uw keuze van stickersoort, materiaal, vorm, afmeting, bedrukking en afwerking vormen samen het ideale plakplaatje. Dankzij alle verschillende opties kunnen wij een eindeloos breed assortiment aan unieke stickers leveren. Met slechts wat muisklikken wordt uw idee omgezet in het resultaat dat u voor ogen heeft!

De sticker webshop met de beste service

Nadat u de stappen heeft gevolgd en een keuze heeft gemaakt levert u het design aan. Onze stickerexperts controleren vervolgens gratis of het bestand geschikt is! Mocht er toch een aanpassing worden aanbevolen of nodig zijn, krijgt u hier vanzelfsprekend hulp bij. Wij denken namelijk graag met u mee en zo kunnen uw stickers snel in productie worden genomen. Hierna rest alleen nog de bezorging van uw nieuwe aanwinst!


Heeft u toch wat meer haast? Daarvoor bieden wij ook spoed levering. U vindt deze optie vlak onder de prijsberekening. Het productieproces wordt dan versneld, waardoor de levertijd flink wordt ingekort.

Snelheid is echter niet de enige vorm van topservice die onze sticker webshop te bieden heeft! Ook als u een vraag heeft, advies wilt of er simpelweg even niet uit komt staan wij graag voor u klaar. Wilt u onze stickerprofessionals spreken? Neem dan contact op door een bericht te sturen of te bellen naar 040 – 368 64 25. Geniet van uw stickers!


Andere interessante blogs