Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

PVC vrije stickers

Milieu vriendelijke stickers, nu in ons assortiment

De meest voorkomende stickers zijn de bekende vinyl stickers. Deze stickers worden voor talloze toepassingen gebruikt door de brede inzetbaarheid van het product. Ook hebben deze stickers een lange levensduur en wanneer met solvent of UV geproduceerd een lange kleurechtheid bij buitengebruik. PVC staat voor PolyVinylChloride en is een goedkoop en eenvoudig te produceren materiaal. Door het goedkope productieproces van het vinyl en de brede inzetbaarheid, zijn de vinyl stickers een veelal geliefd product bij onze klanten.


PVC vrije stickers

Sinds kort is er ook een PVC vrij vinyl op de markt. Dit zijn milieu vriendelijke stickers en zijn net zo breed inzetbaar als de gewone vinyl stickers zoals hierboven beschreven. Het grote verschil is dat deze stukken beter zijn voor het milieu doordat de stickers geen PVC bevatten, maar enkel gemaakt worden van gerecyclede materialen. Met dit eco vriendelijke sticker alternatief (wat net zo goed is als de reguliere stickers) kunnen we samen een betere keuze maken voor het milieu.

Nu in het assortiment

Bij Stickerwinkel.com kunt u nu zelf kiezen voor eco vriendelijke stickers door in het bestel proces een PVC vrij vinyl te selecteren. Wanneer u bij ons een Stickers bestellen of een Offerte aanvragen kunt u nu de extra keuze maken voor PVC vrij vinyl. U herkent dit materiaal aan het groene milieuvriendelijke icoontje bij het materiaal. Het materiaal heeft een kleine toeslag, en kunt u direct inzien wanneer u stickers direct besteld. Uiteraard maken we ook graag geheel vrijblijvend een offerte voor u.

Mocht u vragen hebben over deze milieu vriendelijke stickers, of enkele samples willen zien dan zijn we u graag van dienst! info@stickerwinkel.com of +31(0)40-3686425.

Andere interessante blogs