Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

PVC vrije stickers

Beter voor het milieu en nu in ons assortiment

De meest voorkomende stickers zijn de bekende vinyl stickers. Deze stickers worden voor talloze toepassingen gebruikt door de brede inzetbaarheid van het product. Ook hebben deze stickers een lange levensduur en wanneer met solvent of UV geproduceerd een lange kleurechtheid bij buitengebruik. PVC staat voor PolyVinylChloride en is een goedkoop en eenvoudig te produceren materiaal. Door het goedkope productieproces van het vinyl en de brede inzetbaarheid, zijn de vinyl stickers een veelal gelieft product bij onze klanten.

PVC vrije stickers

Sinds kort is er ook een PVC vrij vinyl op de markt. Deze stickers zijn net zo breed inzetbaar als de gewone vinyl stickers zoals hierboven beschreven, alleen zijn deze stukken beter voor het milieu doordat de stickers geen PVC bevatten, maar enkel gemaakt worden van gerecyclede materialen. Met dit alternatief wat net zo goed is als de reguliere stickers, kunnen we samen een betere keuze maken voor het milieu.

Nu in het assortiment

Bij Stickerwinkel.com kunt u nu zelf de keuze maken of u een PVC vrij vinyl wenst of liever een regulier vinyl. Wanneer u bij ons een Stickers bestellen of een Offerte aanvragen kunt u nu een extra keuze maken voor PVC vrij vinyl. U herkent dit materiaal aan het groene milieuvriendelijke icoontje bij het materiaal. Het materiaal heeft een kleine toeslag, en kunt u direct inzien wanneer u stickers direct besteld. Uiteraard maken we ook graag geheel vrijblijvend een offerte voor u.

Mocht u vragen hebben, of enkele samples willen zien dan zijn we u graag van dienst! info@stickerwinkel.com of +31(0)40-3686425.

Andere interessante blogs