Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Plak het beste PSV team bij elkaar en win!

Word een stickerkampioen

In samenwerking met maandblad De PSV Supporter kunt u dankzij Stickerwinkel een ware kampioen worden! De enige benodigdheden om voor de eerste prijs te gaan zijn de stickers uit het maandblad en een visie op uw favoriete team.

De PSV Supporter en Stickerwinkel slaan de handen ineen

In de laatste editie maakt u op het papieren speelveld (op pagina 6) creatief kennis met onze stickers. Bijgevoegd vindt u de trots van het voetbalteam op het PSV stickervel! Op dit stickervel staan 19 topspelers die u strategisch in het veld kunt zetten door ze op te plakken. Wat wordt de ideale opstelling? 

De spelregels

Neem de stickers van de spelers en plak ze met behulp van uw beste technische inzichten en voorkeuren op het veld. Hebben 11 spelers een passend plekje gekregen? Maak dan een foto van het resultaat, plaats deze op Facebook en laat het aan ons zien door Stickerwinkel te taggen. Wij hebben namelijk ook een favoriet team samengesteld en gaan alle bevindingen onder de loep nemen.

Vergeet daarbij niet er voor te zorgen dat de foto openbaar voor ons te zien is. De teams die een match zijn met ons ideale (plak)plaatje van het PSV elftal komen namelijk in aanmerking om stickerkampioen te worden en daarmee de prijs binnen te slepen: een PSV-Fanstore waardebon ter waarde van €150,-! 

Scoor met onze vinyl stickers

Naast deze leuke winactie heeft u ook een eerste indruk gekregen van onze vinyl stickers en één van de vele toepassingen. Ze zijn daarnaast ook duurzaam en geschikt voor zowel buiten als binnen gebruik. U kunt met een gerust hart op maat gemaakte stickers plakken waar u wilt, met behoud van kwaliteit en zonder verkleuring. Ons team staat altijd klaar om het ideale ontwerp te produceren. Voor elk doel is er een sticker!

Bent u enthousiast geworden van onze stickers, benieuwd naar meer informatie of wilt u een project met ons bespreken? Voor goede service van begin tot eind met een ideaal eindresultaat bent u bij ons aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op via de contact pagina of bel 040 - 368 64 25.


Andere interessante blogs