Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Nu nog gemakkelijker jouw stickers bestellen bij Stickerwinkel.com

Omdat wij continu opzoek zijn naar verbetering, hebben wij onze site geoptimaliseerd zodat het voor onze klanten nog makkelijker is om onze stickers te bestellen. Vanaf deze week is onze nieuwe stickers bestellen pagina live! Neem meteen een kijkje en bestel vandaag nog jouw stickers!


Een nieuw jasje, maar nog steeds de topservice van Stickerwinkel.com

Wij hebben de direct bestellen pagina van Stickerwinkel.com aangepast om het nog gebruiksvriendelijker en nog makkelijker te maken om jouw perfecte stickers te bestellen. Je kunt op het nieuwe platform kiezen uit drie basisspecificaties, de gewenste maat, het gewenste aantal en het formaat. Als je de gewenste specificaties uitgekozen hebt kun je klikken op de button bereken uw prijs, hierdoor kom je bij de vervolgstap, waar je ziet wat de stickers kosten maar kun je natuurlijk ook je bestelling nog naar wens kunt aanpassen. Stickers bestellen was nog nooit zo makkelijk. 

De voordelen van stickers bestellen via onze nieuwe direct bestellen pagina.

Het grote voordeel van de nieuwe bestelprocedure is dat er met pop-ups gewerkt wordt. Hierdoor kun je makkelijk en duidelijk de eigenschappen van jouw keuze terug zien. Zo weet je precies wat je besteld.  Omdat wij snappen dat het niet voor iedereen makkelijk is om stickers te bestellen, hebben wij het menu vereenvoudigd. Waar je eerst wat kennis van onze producten nodig had om een juiste keuze te maken, is het nu heel gemakkelijk voor iedereen om stickers te bestellen. Mocht u er dan toch nog niet uitkomen, staat ons team van stickerexperts altijd voor u klaar om u hiermee te helpen.


Ondanks ons nieuw platform toch nog vragen?

Het kan natuurlijk ondanks onze nieuwe lay-out zo zijn dat je toch nog vragen hebt of liever een eerst een offerte wil in plaats van direct bestellen. Bestel je bijvoorbeeld zakelijk of is jouw aanvraag specifieker dan je op de site kwijt kan? Dan kun je via onze vernieuwde pagina voor het aanvragen van een offerte, makkelijk een aanvraag doen. Voor een offerte aanvraag kunt het offerte formulier gebruiken of direct een e-mail sturen naar info@stickerwinkel.com. Onze stickersexperts staan voor je klaar om je een scherpe aanbieding te doen.

Andere interessante blogs