Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Nieuwe printer: De Mimaki UCJV300-160 UV LED printer

Stickerwinkel.com blijft innoveren en heeft sinds kort het nieuwste parade paardje van de Japanse printer fabrikant Mimaki aangeschaft. De Mimaki UCJV300-160 UV LED printer. Door de laatste ontwikkeling in UV printing bied dit apparaat talloze mogelijkheden op het gebied van stickers en kunnen we onze klanten voorzien van een nog groter assortiment aan stickers en specials.

Wat kan dit apparaat zoal?

Naast de geweldige resolutie en oogstrelende kwaliteit die de printer als output geeft kunnen we onder andere een mooie dekkende kwaliteit wit bedrukken. Dit is bijvoorbeeld van toepassing bij onze transparante stickers. Drukinkten zijn normaal gesproken doorschijnend, en met deze printer kunnen we ook wit drukken onder deze kleuren, zodat deze niet doorschijnen. Daarnaast kunnen we onze raamstickers voorzien van een gedeeltelijke bedrukking zodat een deel van de sticker nog transparant is. Ieder ontwerp kunnen we dus haarfijn voor onze klanten uitvoeren.

Wat zijn de voordelen van UV printing?

Naast het feit dan UV inkten beter zijn voor het milieu (wat misschien wel het grootste voordeel is), zijn enkele grote voordelen dat de inkten direct droog zijn en veel beter hecht op verschillende soorten sticker materialen. Zo hebben we ons assortiment kunnen uitbreiden met speciale polyester materialen voor onze aluminium stickers. Deze materialen zijn o.a. hittebestand tot 120° C en ideaal geschikt voor hitte oplopende ondergronden, zoals accu’s en ovens etc. Ook kunnen we een betere bedrukking uitvoeren op onze textielstickers omdat de inkt niet uitvloeit in het materiaal zoals bij een solvent bedrukking.

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van UV LED printen, dan laat het vooral weten! info@stickerwinkel.com of +31(0)40-3686425.

Andere interessante blogs