Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Maak carnaval extra feestelijk met de juiste sticker!

Heeft u er al zin in? De voorbereidingen op carnaval zijn volop in gang en het belooft weer een prachtige viering te worden! Een mooie gelegenheid om met behulp van stickers in thema uw festiviteit of project te verspreiden. Hoe meer stickers, hoe meer vreugd

De carnavalssticker om mee gezien te worden

Om met Prins Carnaval te pronken, een feestelijke actie delen of uw product of dienst meer bekijks te geven: er zijn meer dan genoeg redenen om met een vrolijke sticker het feest compleet te maken! Een erg handige manier om feestgangers op de hoogte te brengen van die leuke actie en waar die te vinden is, of gewoon om uw carnavalsboodschap te delen.

De opties voor bedrukking en vorm van de stickers zijn eindeloos! Dat kunt u zien aan bijvoorbeeld de stickers in de vorm van een pilsje. Een leuke, unieke vorm om in thema te blijven. Onze scherpe full color stickers maakt het ook mogelijk om een foto van de carnavalsfamilie om te zetten in een sfeervolle sticker. Een persoonlijke twist aan een gezellig feest!

Meer inspiratie

De beste stickers zijn natuurlijk net zo divers, vrolijk, kleurrijk en uniek als carnaval zelf. Laat u dus vooral door deze eigenschappen inspireren! U heeft hier een aantal leuke voorbeelden kunnen bekijken, maar de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Van een sticker in de vorm van een praalwagen tot een kleurrijke alaafsticker: het kan allemaal op maat geproduceerd worden.

Stickers die wel tegen een feestje kunnen

Dankzij de kwaliteit van onze stickers hoeft u zich geen zorgen te maken om bijvoorbeeld een buitje of ongelukje. Onze vinyl stickers zijn namelijk bestand tegen vocht en verkleuring! Dat maakt ze erg geschikt om zowel binnen als buiten gebruikt te worden. Voorwerpen en voertuigen die een tocht maken vallen dus ook binnen de plakopties. Zo kunt u zorgeloos uw feeststicker overal delen.

Wij wensen u een fijne carnavalsviering! Wilt u ook het feest compleet maken met deze vrolijke plakplaatjes of heeft u een ander idee? Wij helpen u graag met al uw vragen en wensen! Neem contact met ons op of bel ons op 040 – 368 64 25.


Andere interessante blogs