Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Kijk met ons mee vooruit!

Ons team blijft zich ontwikkelen

Hier bij Stickerwinkel kijken wij met een enthousiaste blik naar de toekomst. Dat brengt ook verandering met zich mee. Nieuwe uitdagingen leiden tot nieuwe kansen en ontwikkelingen, zo ook binnen ons team. We laten hier u graag onze collega’s beter leren kennen!

Heeft u al kennis gemaakt met ons? Op onze pagina over Stickerwinkel stellen wij u voor aan het specialistische team dat u met enthousiasme van begin tot eind helpt de ideale stickers te produceren.

Een nieuwe stap

Na twee jaar stickerkundige, trouwe dienst gaat onze collega Laura aan de slag met een nieuwe uitdaging. We bedanken Laura hartelijk voor al haar werk en inzet waarmee zij heeft bijgedragen aan het uitvoeren van allerlei leuke, mooie projecten. We wensen haar veel succes op haar nieuwe plek!

Dankzij deze stap verandert er intern het een en ander. Marloe heeft Twan en Sven in de afwerking van productie geholpen en gaat er nu op de afdeling verkoop samen met Anouk voor zorgen dat uw aanvraag tot in de puntjes verzorgd is en de uitvoering precies is wat u nodig heeft. 

We zitten in de groei!

Stickerwinkel blijft stappen vooruit zetten en zodoende kunnen we wel wat extra hulp gebruiken; er komt een plek vrij in ons team! We zouden graag in de nabije toekomst een nieuwe collega verwelkomen, die ons gaat helpen in de verkoop. Daarvoor zijn we op zoek naar iemand die een sterke schakel in ons team kan vormen en met aandacht helpt om het ideale stickeridee te creëren.

Als u iemand bent of kent die goed bij deze omschrijving past, horen we dat natuurlijk graag! We kijken er dan ook naar uit om onze nieuwe collega te ontmoeten en te ontdekken wat de toekomst nog meer voor ons in petto heeft.

Heeft u een vraag of voorstel voor ons? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Bezoek onze contact pagina of bereik ons telefonisch via 040 - 368 64 25.


Andere interessante blogs