Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Het unieke succes achter de juiste koffie en sticker - met DENF

In Eindhoven heeft zich een bijzondere blend gevormd: de ideale mix tussen de uitmuntende koffie van DENF en de sterke creativiteit van Stickerwinkel. Een samenwerking waar iedereen blij van wordt! Ontdek de specialiteit die tot stand komt wanneer het juiste gezelschap zich vormt.

Wat hebben koffie en stickers met elkaar gemeen?

Elk succesverhaal begint bij de juiste ontmoeting en dat geldt ook voor deze bundeling van krachten! Om elkaars potentie te ontdekken bleek de Food Tours Eindhoven het ideale evenement. De onderscheidende kwaliteit en expertise van DENF coffee trokken zo al snel de aandacht van Cid, die deze kans niet wilde laten liggen. Een ontmoeting die ervoor gezorgd heeft dat onze stickers de koffieverpakkingen van DENF zijn gaan sieren!

Wat begon bij een eenvoudige verpakkingssticker is dankzij de vernieuwende merkconcepten van de koffie al snel uitgegroeid tot een complete beleving: een transformatie die de koffiebonen met behulp van stickerexpertise tot leven brengt.

Wat de juiste sticker doet voor DENF

Net als het perfectioneren van een koffie blend is het ontwikkelen van de ideale sticker een proces geweest. Na het testen van verschillende kleuren en ontwerpen kwam het winnende resultaat naar voren: een karakteriserende verpakking die het verhaal achter DENF met alle koffiefans deelt. En dat loont zich! De nieuwe verpakking heeft een opvallender design gekregen, waardoor de sterke identiteit van DENF koffie direct zichtbaar is. Gasten waarderen dit merkbaar en nemen veel vaker en makkelijker koffiebonen mee naar huis.

Sterke koffie met een krachtig verhaal

DENF zet zich in om koffie voor iedereen een beleving te maken, maar heeft zelf ook een sprekende geschiedenis! De ondernemersgeest van eigenaar Daan Verleg heeft hem helemaal tot aan Thailand gebracht, waar hij zijn inspiratie voor de ideale koffiebar in een werkbaar plan om heeft gezet.

Daan wilde dit krachtige plan realiseren en heeft daarvoor de lat hoog gelegd. Voor een sterke basis heeft hij tijd geïnvesteerd in het opdoen van ervaring en kennis. Hard werk bij Nespresso en veel kennis opdoen tijdens zijn opleiding hebben er uiteindelijk toe geleid dat de eerste mijlpaal werd gehaald: het ontwikkelen van een eigen, unieke koffieblend!

Nadat deze nieuwe trots tot stand was gekomen, werd het natuurlijk de bedoeling om dit met de buitenwereld te kunnen delen. Daan was bereid hier alles voor te geven, en zo gezegd, zo gedaan: alles wat hij had heeft hij geïnvesteerd in zijn eigen professionele koffiebrander. Wat begon met een pop-up bar is nu na veel kansen en werk uitgegroeid tot een waar begrip in Eindhoven. 

Koffie die veel meer doet dan de smaakzintuigen prikkelen

Achter een groeiend bedrijf moet wel een goed product zitten! DENF coffee is zelfs veel meer dan een goed product met een lekkere smaak. Zo zijn de ambachtelijkheid en ongedwongen gastvrijheid voor iedereen belangrijke punten waar DENF voor staat – en voor zorgt. Koffiebonen worden direct van de bron ingekocht en persoonlijk contact met de koffieboeren is een belangrijk onderdeel van het proces. Om deze kwaliteit en aandacht in het hele bedrijf te waarborgen volgt het personeel zelfs training in Colombia! Een mentaliteit die wij van Stickerwinkel bewonderen en waar wij ons goed in kunnen vinden.

Kwaliteit en ambacht zijn onze krachten, die een samenwerking waar wij trots op zijn als resultaat hebben gegeven! Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat onze persoonlijke aandacht en creativiteit voor u kunnen betekenen? Onze stickerexperts staan voor u klaar! Neem contact met ons op of bel 040 – 368 64 25.


Andere interessante blogs