Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Het effect van 3D doming stickers: een luxe en professionele toevoeging

Een stickersoort die zeker meer waardering verdient is de 3D doming sticker. Het unieke effect van deze vorm geeft elk design een professionele toevoeging. Daarom vertellen wij u graag meer over deze speciale stickers en wat ze zo fijn maakt!

Wat zijn 3D doming stickers?

Veel stickers bestaan uit een opdruk op een hechtend vel vlak materiaal zoals vinyl. Daar onderscheidt de 3D doming sticker zich! Naast lengte- en breedteafmetingen kennen deze stickers ook nog eens een dikte, die in een bollende vorm ongeveer 3 millimeter is. Echt driedimensionaal dus! 

Het doming effect wordt gemaakt met een vloeibare harslaag die over het vinyl ontwerp wordt gelegd. Wanneer dit in vorm opgedroogd is ontstaat en kras- en slijtvaste, glanzende 3D laag die precies bij de vorm van de sticker past. Een bijzonder resultaat dat interessante opties biedt.

Opvallend en toch subtiel

De eigenschappen zorgen ervoor dat de 3D doming sticker in het oog springt terwijl het een luxe, elegante uitstraling behoudt. Daardoor zijn ze erg geschikt om eigenschappen van producten of het item als geheel te benadrukken. Hierbij kunt u denken aan de kracht van een PC of laptop, maar ook de kwaliteit van bijvoorbeeld lifestyle producten.

Breed inzetbaar en daarnaast erg duurzaam, want deze stickers zijn weerbestendig en UV vast. Dit geeft ze een praktisch onbeperkte levensduur, waar u de stickers ook opplakt. Ook bij buitengebruik blijft de kwaliteit namelijk behouden.

Een op maat gemaakte designsticker

Deze stickers mogen dan wel een bollend effect hebben, maar dit is niet beperkend voor de mogelijke vormen van de 3D doming sticker. In tegendeel! Bijna alle vormen en maten kunnen worden omgezet tot een professionele logosticker die uw product aanprijst. Ook de full color productie maakt wat de opdruk betreft bijna alles mogelijk!

Bent u geïnspireerd geraakt door 3D stickers? Ons specialistisch team helpt u graag verder met uw idee! Wij geven uw project graag de persoonlijke aandacht die het verdient. Neem voor al uw vragen en voorstellen contact met ons op door een bericht te sturen of bel 040 – 368 64 25.


Andere interessante blogs