Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Fietsstickers van Stickerwinkel.com, de juiste keuze met een breed assortiment.

Jouw bedrijf kan op vele manieren gepromoot worden, maar heb je ook ooit aan fietsstickers gedacht? Dit is misschien niet de eerste optie waar je aan denkt, maar door het ontzettend grote bereik zeker een goede keuze. Met jouw ontwerp en onze skills, kunnen wij voor jouw bedrijf of team de perfecte fietsstickers maken.

Zoveel fietsen, zoveel fietsstickers

Omdat wij begrijpen dat jij jouw bedrijf zo goed mogelijk wil neerzetten, hebben wij eindeloos veel mogelijkheden om fietsstickers voor je te maken. Moeten de stickers reflecteren of juist een matte uitstraling krijgen, het kan allemaal bij Stickerwinkel.com. Juist omdat wij niet werken met een vast ontwerp, maar je jouw ontwerp aanlevert voor de fietsstickers, zijn wij de beste keuze. Wij hebben enorm veel fietsstickers mogen maken voor onze klanten door de jaren heen en hebben veel ontwerpen voorbij zien komen. Daardoor kunnen wij goed met u meedenken en zo samen met u de perfecte fietssticker creëren.


Onze vinylstickers op jouw spatborden.

Onze vinylstickers hebben oneindig veel doeleinden, waar fietsstickers er zeker één van zijn. Al onze stickers worden geprint op een duurzaam materiaal met hoge kwaliteit, zijn krasvast en weerbestendig, wat ook niet onbelangrijk is in een land waar regen regelmatig voorkomt. Mocht u toch nog een extra bescherming willen voor uw sticker, kan dit natuurlijk ook. U kunt dan kiezen voor een laminaatlaag, nog een extra optie om uw stickers van topkwaliteit te maken. Ze zijn nog langer krasvast en bestand tegen alle weersomstandigheden.  

Snijfolie, jouw logo uitgesneden als fietssticker.

Uiteraard kunnen we jouw fietsstickers ook leveren in de vorm van hoogwaardige snijfolie. Hierbij wordt een logo of tekst in uit een snijfolie gesneden, zodat enkele delen op fiets geplakt kunnen worden. Dit geeft een unieke uitstraling en is uitermate geschikt voor promotie van jouw bedrijf of voor jouw fietsteam. Wij horen je denken, dit zal wel moeilijk te plakken zijn. Maar omdat wij bij Stickerwinkel.com jouw fietsstickers zo goed afwerken, wordt het plakken een makkie en is dit voor iedereen een klein klusje.                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

                                

                                  

                                                   


Andere interessante blogs