Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Een unieke manier van creatief gebruik van onze raamstickers

Stickerwinkel.com en de Stadsgehoorzaal, een samenwerking die klinkt als muziek in de oren. Beide maken zij op hun eigen manier kunst, geen verassing dus dat deze twee professionals elkaar tegen zouden komen op de werkvloer.

De raamsticker, niet zomaar een sticker.

De Stadsgehoorzaal was op zoek naar raamstickers en spiegelstickers die een klein voorproefje geven van de theatervoorstellingen. Een mooie uitdaging voor Stickerwinkel.com, deze stickers moesten immers onderdeel worden van de theaterbeleving en enthousiasme oproepen bij de bezoeker. Een zeer specifieke opdracht, iets waar je bij Stickerwinkel.com voor aan het goede adres bent.


De keuze van de klant is gevallen op onze transparante raamstickers, een uitstekende keuze die heeft geleid tot een prachtig resultaat. De transparante raamsticker is een veelzijdige sticker, waarmee vrijwel elk ontwerp mogelijk is. Van geboortesticker tot autosticker of net als in dit geval als promotiemateriaal, een divers product met vrijwel oneindige mogelijkheden.

Een tevreden klant, het ultieme streven.

De Stadsgehoorzaal is een zeer gewaardeerde klant, waarmee wij in de toekomst nog vaak mee hopen te mogen werken. Dat deze waardering van beide kanten komt, blijkt uit de mooie reactie hieronder, die wij hebben mogen ontvangen van onze klant.

Via deze mail willen wij onze waardering laten blijken voor de goede service en de hoge kwaliteit van de producten die jullie leveren. Wij hadden afgelopen dinsdagavond de lancering van het nieuwe theaterseizoen, waarbij wij het idee hadden om het beeldmateriaal van artiesten op onze ramen en draaideuren te plakken. Door het vele werk wat hierin ging zitten kwam onze aanvraag voor de bestelling wat laat, maar dit was voor jullie geen enkel probleem. Eén week voor het evenement kon alles pas besteld worden, maar het was geen punt om het op tijd te bezorgen. Door een luie UPS bezorger kwamen de stickers op de dag zelf i.p.v. de dag voor het evenement, maar door de duidelijke uitleg en het bijgeleverde gereedschap was het belangrijkste deel van de stickers in mum van tijd geplakt. Onze dank is daarom heel groot voor alle persoonlijke hulp van de perfecte uitsnede zonder meegestuurde contourlijn tot het handmatig doorvoeren van de bestelling toen de website plots niet meewerkte.

Bijgevoegd vinden jullie foto’s van het eindresultaat, wellicht zijn deze te gebruiken voor jullie portfolio. Wij kregen enorm veel positieve reacties van de bezoekers op deze stickers. Er waren zelfs mensen die ermee op de foto gingen!

Wij zullen binnenkort bij jullie terugkomen voor een bestelling voor o.a. stickers met de datum en titel van de voorstelling        

                                             


Andere interessante blogs