Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

De nieuwste voordelen van onze stickers en etiketten op rol

Hier bij Stickerwinkel werken wij er hard aan om de beste stickers voor een fijne prijs aan te bieden. Daar zijn wij een stapje verder in gegaan. De stickers en etiketten op rol bieden al veel mogelijkheden en daar komen nog meer pluspunten bij!

Van cadeaustickers tot stickers met logo op rol

De veelzijdigheid is één van de kwaliteiten die deze stickersoort zo ideaal maakt. Of u nou op zoek bent naar etiketten op rol met een barcode, stickers met uw bedrijfslogo of simpelweg blanco stickers op rol: al deze mogelijkheden hebben wij in huis. Er zijn nog veel meer opties! Om het nog mooier te maken bieden onze etiketten op rol sinds kort zelfs extra voordeel.


Wij zetten in op scherp

Van nieuwe ontwikkelingen maken wij graag werk! Om uw stickers nog meer profijt te kunnen geven zijn wij aan de slag gegaan met een nieuwe productiemethode. Door onze HP indigo offset printer worden de etiketten op rol helder bedrukt, waarna ze digitaal worden uitgestanst met een laser.

De productie van alle stickers op rol verloopt dus uiterst nauwkeurig. Als resultaat daarvan kunnen wij onze gebruikelijke, hoge kwaliteit tegen nog scherpere tarieven aanbieden. Dat betekent scherpe stickers voor een scherpe prijs!


Om het plaatje compleet te maken

Voor de ideale sticker op rol besteden wij ook aandacht aan passend materiaalgebruik; dit is wat de sticker helemaal af maakt! De witte, papieren etiketten die gebruikt worden kunnen mat of glanzend zijn, maar transparante etiketten zijn ook beschikbaar. Uit de materialen wordt een zorgvuldige keuze gemaakt.

Naast onze aangescherpte productie en tarieven kunnen wij er ook voor zorgen dat uw stickerrollen nog sneller in huis zijn. Wanneer u kiest voor versnelde levering kunt u na 2-3 werkdagen uw bezorging verwachten!

Wilt u ook stickers op rol laten bedrukken of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Onze stickerspecialisten helpen u graag! Bereik ons door een bericht te sturen of bel ons op telefoonnummer 040 – 368 64 25.

Andere interessante blogs