Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

De meest handige toepassingen voor textielstickers

Voor stickers die zich voornamelijk aan kleding en stoffen dienen te hechten zijn textielstickers uniek in hun soort. Dankzij de onderscheidende eigenschappen die ze bezitten zijn ze niet alleen handig, maar kunnen alle mogelijkheden zelfs inspiratie bieden! Ontdek hier hoe ze uw project nèt dat beetje extra kunnen geven.

Hoe werken textielstickers eigenlijk?

Textielstickers bieden direct 2 ideale voordelen: dankzij hun kleefkracht kunnen ze zorgeloos de hele dag op een kledingstuk blijven zitten, terwijl ze na gebruik eenvoudig en schadeloos verwijderd kunnen worden. Doordat onze textielstickers zelf ook van daadwerkelijk textiel worden gemaakt, sluiten deze dankzij de flexibele en buigzame eigenschappen van het materiaal naadloos aan op het kledingstuk en bewegen zelfs mee! Daar komt ook nog eens bij dat de speciale lijm die voor deze stickersoort gebruikt wordt beter hecht en ontworpen is om makkelijk en zonder lijmresten verwijderd te worden. Zo is de werking van textielstickers voor de praktijk geoptimaliseerd.

Om uw project extra kracht te geven

Doordat onze textielstickers in alle vormen en maten geproduceerd kunnen worden, krijgt u altijd de sticker die aansluit op uw doel. Van een eenvoudige, kleine sticker als naambordje tot een uniek gevormd design dat wel van afstand gezien mag worden: alle opties zijn in huis! De full colour productie op bijvoorbeeld het regelmatig gebruikte materiaal fototex levert als resultaat een haarscherpe bedrukking op. Heeft u voor een sport- of buitenevenement extra kleefkracht nodig? Gebruik van het materiaal rayon acetaat resulteert in stickers die nog sterker hechten. Al met al is er zeer ruime keuze om tot het ideale resultaat te komen!

Inspiratie om textielstickers in te zetten

Naast veel voorkomende doeleinden, zoals het gebruik van textielstickers voor herkenbaarheid op promotionele evenementen, zijn er veel andere en creatieve opties! Zo kunt u bijvoorbeeld textielstickers als snelle en kostenefficiënte vervanging van merchandise inzetten, door simpelweg te plakken in plaats van te bedrukken. Binnen dezelfde categorie van gebruik kunnen ook rugnummers worden gemaakt. Niet alleen handig bij sportevenementen, maar ook bij andere soorten toernooien!

Wilt u het over een meer creatieve boeg gooien? Dan kunt u denken aan het inzetten van textielstickers voor gezelschapsspellen tijdens teambuilding uitjes of feestelijke evenementen. Gebruik de textielstickers simpelweg voor het vormen van teams of inhoudelijke onderdelen van een spel. Er kan zelfs op de stickers geschreven en getekend worden!

U kunt ook kleding en ander textiel tot een display kunnen omtoveren door uw werk om te zetten in een textielsticker. Niet alleen handig op promotionele evenementen, maar ook voor tijdelijke promotie acties op de zaak of misschien zelfs ter verspreiding als een soort uniek visitekaartje.

Kortom: laat u inspireren door de mogelijkheden! Komt u daar zelf niet helemaal uit? Ons team staat klaar om te helpen met alle vragen die u heeft. Wij staan u graag te woord en zijn bereikbaar via info@stickerwinkel.com of +(31) 040 3686425.


Andere interessante blogs