Zandven 2A, Veldhoven - 040 - 368 64 25

Veilig betalen
iDeal logo Mister Cash logo PayPal logo
MasterCard logo Visa logo

Creëer meer zichtbaarheid met creatieve raamstickers!

Neemt u graag een mogelijkheid aan om uw bedrijf of project met het publiek te delen? Dan zijn raamstickers een interessante optie! Lees hier meer over onze creatieve raamstickers en wat die voor u kunnen betekenen.

Een nieuw idee of uw eigen huisstijl

Het maken van een sticker display op een ruit kan op talloze verschillende manieren uitgevoerd worden. U kunt identiteit versterken door uw eigen huisstijl of logo te gebruiken of juist een volledig nieuw ontwerp maken. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen, zoals een enkelzijdige of dubbelzijde raamsticker. Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Wij helpen u graag met het maken van een echte eyecatcher.


Raamstickers om mee gezien te worden

Om elk idee waar te maken bieden wij een grote variatie aan opties. Zo kan het design in zowel zeefdruk als full-color worden geproduceerd. Dat betekent een breed assortiment aan kleuren en combinaties! Ook unieke vormen zoals een logo of andere afbeelding kunnen op maat worden uitgesneden.

Het eindresultaat kan bestaan uit een afbeelding, tekst of een combinatie van beiden. Het ligt er maar net aan wat voor raamsticker u voor ogen heeft! Tekens en custom symbolen kunnen ook worden toegevoegd en uitgewerkt. Met alle mogelijkheden zorgen wij ervoor dat uw raamsticker tot leven komt.


Meer inspiratie en tips

Wilt u de aandacht trekken? Contrasterende kleuren maken een ontwerp een stuk opvallender! Dit kan door voor verschillende levendige kleuren te kiezen, maar ook door bijvoorbeeld een zwarte bedrukking op een witte achtergrond te gebruiken. Wilt u de transparantie van het raam zo veel mogelijk behouden? Dan kunt u kiezen uit een transparante achtergrond of een op maat uitgesneden sticker zonder achtergrond.

Een raamsticker hoeft natuurlijk niet altijd een commercieel doel te hebben. Zo kunnen ze ook simpelweg ter decoratie of juist functioneel zijn. Een voorbeeld van een functiegerichte sticker is een sticker die aangeeft dat er camerabewaking in het pand is. Wellicht heeft u een ander mooi en handig idee gekregen!

Voelt u zich geïnspireerd of kunt u juist wel advies gebruiken? Voor al uw vragen staan onze stickerexperts voor u klaar. Neem contact met ons op of bel 040 – 368 64 25.

Andere interessante blogs