Textielstickers: Speciaal voor op kleding

Textielstickers van Stickerwinkel.com blijven goed zitten op kleding en kunt u gemakkelijk weer verwijderen. Meer info

Textielstickers

Bestelproces

Bestel in een aantal gemakkelijke stappen uw stickers. Klik hier voor meer info.

Levertijd textielstickers

Standaard levertijd 5-7 werkdagen

Onze textielstickers worden standaard binnen 5-7 werkdagen geleverd. Indien de stickers eerder klaar zijn worden ze eerder verzonden.


48u levering

Naast de standaard levertijd hebben we ook een 48u service. Wanneer u de digitale drukproef voor 14:30u accordeert worden de textielstickers de volgende dag verzonden. U dient voor 13:00u de offerte te hebben geaccordeerd en een geschikt drukbestand te hebben gestuurd. De toeslag bedraagt € 25,00 euro of 10% van het orderbedrag. De exacte toeslag wordt in uw offerte gespecificeerd.


24u levering

Ook is het mogelijk een 24u service aan de bieden. Wanneer u de digitale drukproef voor 11:30u accordeert worden de textielstickers dezelfde dag nog verzonden. U dient voor 10:00u de offerte te hebben geaccordeerd en een geschikt drukbestand te hebben gestuurd. De toeslag bedraagt € 50,00 euro of 30% van het orderbedrag. De exacte toeslag wordt in uw offerte gespecificeerd.


Prijzen textielstickers

Textielstickers zijn bij Stickerwinkel.com zeer voordelig geprijsd. Zo kunt u bijvoorbeeld al 400 full color stickers van 50x50mm voor € 39,00 euro (excl. opstart- en verzendkosten) bestellen. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, wij vertellen u graag wat het kost!


Meer informatie textielstickers

Gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen

Onze textielstickers kunt u gemakkelijk op kleding aanbrengen en blijven gedurende de dag prima zitten. Na gebuik kunt u de textielsticker gemakkelijk weer verwijderen zonder dat er lijmresten achter blijven. Let op dat textielstickers minder geschikt zijn om op wol, leer, suede, zijde en velours plakken, dit kan wel lijmresten achter laten.


Ideaal als naambadge of voor op een evenement

Textielstickers zijn prima geschikt als naambadge omdat u deze kunt beschrijven met pen of stift. Daarnaast zijn onze textielstickers prima geschikt op evenementen en beursen.


Textielstickers voor sportieve doeleinden

Textielstickers kunnen we in twee materialen aanbieden. Rayon acetaat heeft bijvoorbeeld een wat sterkere kleefkracht en is daardoor beter geschikt bij sportieve doeleinden waarbij veel vrijving is. Denk daarbij aan de textielstickers die wielrenners en atleten gebruiken. Bij een promotioneel evenement is fototex een betere keuze als materiaal. Hierbij is de bedrukking helderder en scherper maar de plakkracht minder.


Te beschrijven met pen en stift

Onze textielstickers kunt u prima beschrijven met pen en stift en zijn daardoor ideaal te gebruiken als naambadge.


Los geleverd of op vellen

Textielstickers kunnen we vanaf 50x50mm prima snijden op maat en indien gewenst voorzien van ronde hoeken. Ook is het mogelijk een slit te maken in de rug zodat u de sticker gemakkelijk kunt verwijderen. Daarnaast is het mogelijk de stickers in een unieke vorm uit te stansen. Wanneer de stickers kleiner zijn dan 50x50mm is het aan te raden de stickers op vellen te produceren gezien de kleine maat. Hierbij is ook een unieke vorm mogelijk. Er zit geen toeslag op het produceren van de stickers op vellen t.o.v. los geleverde stickers.


Iedere maat en vorm mogelijk

Textielstickers kunnen we niet alleen rechthoekig snijden, maar ook leveren in een unieke vorm. Dit komt doordat we na het produceren van de stickers deze digitaal kunnen nabewerken. Hierbij kunnen we de stickers in een unieke vorm "perforeren" waardoor het niet nodig is om voor iedere vorm een nieuw stansmes te maken. Dit scheelt in kosten en levertijd. Ook kunnen we stickers slitten in een unieke vorm op vellen.


Hoe worden textielstickers gemaakt?

Textielstickers worden over het algemeen in full color gesproduceerd op mimaki printers. Hierbij kunnen we een haarscherpe full color bedrukking uitvoeren en kunnen we de stickers voordelig aanbieden in een kleinere afname. Bij een grotere afname produceren we de textielstickers voornamelijk in een zeefdruk productie in losse kleuren.


Afbeeldingen textielstickers

Onderstaand hebben we enkele afbeeldingen van reeds gemaakte textielstickers. Klik om te vergroten.

Textiel sticker geslit Textiel sticker 2 kleuren Textiel sticker structuur Textiel sticker rond Textiel sticker gestanst


100% Garantie

  • Veilig betalen
Bij ons betaalt u veilig met iDeal of factuur.

  • Niet goed geld terug
Indien de stickers niet conform drukproef geleverd worden, dan heeft u recht op terugbetaling van het aankoopbedrag.

  • Verzending
Verzending via UPS, TNTof PostNL

Gratis verzending boven
€ 299,- euro.

  • Support/Service
Persoonlijk advies bij iedere order, wij denken graag met u mee! Voor vragen kunt u ons bellen of mailen: info@stickerwinkel.com
Tel. contact

Vraag en antwoord textielstickers

Wat zijn textielstickers?
Textielstickers worden speciaal geproduceerd om op kleding te plakken. Deze textielstickers zijn ook van echt textiel gemaakt en zijn erg flexibel en buigzaam zodat deze stickers met de kleding mee bewegen. Textielstickers kunt u op alle soorten stoffen plakken behalve op suède en velours. Dit laat lijmresten achter. De textielstickers hebben een afneembare lijmlaag zodat u deze stickers gemakkelijk weer van de kleding kunt afhalen, terwijl ze wel een hele dag blijven zitten. Textielstickers zijn niet uitwasbaar.

Waarvoor zijn textielstickers geschikt?
Textielstickers zijn geschikt voor alle soorten kleding en stoffen behalve suède en velours. Dit laat lijmresten achter. U kunt textielstickers gebruiken voor o.a. evenementen, TV reklame, kleding labels etc. Als het op stof aankomt is er niets beter dan de textielsticker.

Waarom zijn textiel stickers zo goedkoop?
Doordat we veel productie draaien en het sticker materiaal in grote hoeveelheden tegelijkertijd inkopen kunnen we de stickers tegen de best concurerende prijzen aanbieden. Wij streven ernaar de goedkoopste stickers in Nederland aan te bieden volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Wat is het verschil tussen zeefdruk stickers en full color stickers?
De productiewijze is verschillend. Bij de zeefdruk techniek kunnen we elkel losse kleuren op de stickers drukken. Bijvoorbeeld paars, geel, zwart. Deze kleuren worden worden door middel van een pms waaier benaderd. Omdat met de zeefdruk techniek het niet mogelijk is de stickers in full color te drukken (denk daarbij aan een foto e.d.) hebben we daarvoor een alternatief. De full coor stickers worden op grote mimaki printers bedrukt. Deze printers voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen van de moderne drukwereld en kunnen een resolutie printen tot wel 1440 dpi. Dat is net zo scherp dan de offset technologie. Het voordeel van dee mimaki printers is dat het materiaal en de inkten dezelfde duurzame eigenschappen hebben dan de zeefdruk stickers. Bij offset is dit namelijk nooit haalbaar. Daarom kunt u als u bij ons vinyl stickers besteld altijd kiezen uit zeefdruk en full color, afhankelijk van de afbeelding die u op uw stickers wilt hebben.

Wat is de algemene levertijd voor stickers?
Voor full color stickers is de levertijd gebruikelijk één week na akkoord van de drukproef. Voor zeefdruk stickers is de levertijd uiterlijk 14 dagen na akkoord van de drukpref. Deze levertijden betreft de uiterste levertijd en zijn totaal afhankelijk van de drukte. De stickers ontvangt u in de meeste gevallen ruim binnen deze tijd. De genoemde drukproef ontvangt u na akkoord bevestiging van de offerte. Vraag hier een offerte aan.

Indien u nog vragen heeft kunt u altijd mailen naar info@stickerwinkel.com

Stickerwinkel.comDe  nummer 1 in stickers
Stickers assortiment: